google51a8f7c60357d389.html
top of page

FORÅRSBUFFET

(Marts til maj)

Min. 25 personer

FORRET

 

Bagt laks med urter - rødløg og purløg vinaigrette - frissé - brændt hvidløg

Asparges - rejer - kold sauce mousseline - dild

Brød og smør

 

HOVEDRET

 

Langtidsstegt okse med peber

Sprængt gris med citron og rosmarin 

Små tomater - forårsløg - pecorino - oliven - balsamico

Perlespelt - urter - asparges - spidskål

Grøn salat - druer - radiser - rød syre - appelsin/peber dressing

Røget små kartofler

Rødvinssauce

TILVALG af ekstra kød

Peberfarseret unghanebryst + 35 kr

Porchetta med friske urter og chili + 35 kr.

Lammekølle med hvidløg og persille + 30 kr

DESSERT

Karamel og hvid chokolade mousse med friske bær og mynte

TILVALG AF OST

3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.

Pris for buffeten uden tilvalg:

325,-

SOMMERBUFFET

(Juni - September)

Min. 25 personer

FORRET

Koldrøget laks - friske ærter - røget creme fraiche - Frissé

Kold hævet maltbrød

 Smør

HOVEDRET

Nye kartofler - brunet smør - nødder

 Blomkål - persille - sennep - gulerod

Krøl salat - rød salat - saltede kerner - tranebær - oliven vinaigrette

Pasta - edamame - rød pesto - peberfrugt

Grillet okse - hvidløg - timian

Marineret unghanebryst

  Æblecreme - citron, ristet sesam olie - sort sesam

Rødvins sauce

 

DESSERT​

Hyldeblomst creme - marineret røde bær - mynte - mørk chokolade 

Chokoladekage - hindbær - ristede mandler

TILVALG af ekstra kød

Okseefilet med hasselnødder + 35 kr.

Lammeculotte stegt med rosmarin og hvidløg + 30 kr.

 Krondyrs filet med timian og peberkorn + 55 kr.

TILVALG AF OST

3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.

Pris for buffeten uden tilvalg:

325,-

EFTERÅR/VINTER BUFFET

(Oktober - Februar)

Min. 25 personer

FORRETTER

Ceviche af laks med spæd salat, syltede beder, friterede kapers og karse

Terrin af kalvebryst med trøffel creme, syrlige perleløg og sort sesam

Kold hævet maltbrød

Smør

HOVEDRETTER

Små stegte kartofler med brunet smør og salvie

Kål salat med senneps vinaigrette, tranebær og ristede kerner

Blomkåls salat med honning, chili og karse

Stegte artiskokker, semi dried tomater og oliven

Rosmarin stegte Okse culotter

Svinebryst med røget barbecu 

Svampe sauce med portvin

TILVALG af ekstra kød

- Rosastegt andebryst + 30 kr.

- Kalve cuvette med  grøn peber + 35 kr.

DESSERT

- Rom braiseret ananas med kokoskaramel og luftig citron creme -

 

TILVALG AF OST

3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.

 

Pris for buffeten uden tilvalg:

325,-

Har du fundet menuen til dit arrangement? 

bottom of page