
FORÅRSBUFFET
(Marts til maj)
Min. 25 personer
FORRET
Bagt laks med urter - rødløg og purløg vinaigrette - frissé - brændt hvidløg
Asparges - rejer - kold sauce mousseline - dild
Brød og smør
HOVEDRET
Langtidsstegt okse med peber
Sprængt gris med citron og rosmarin
Små tomater - forårsløg - pecorino - oliven - balsamico
Perlespelt - urter - asparges - spidskål
Grøn salat - druer - radiser - rød syre - appelsin/peber dressing
Røget små kartofler
Rødvinssauce
TILVALG af ekstra kød
Peberfarseret unghanebryst + 35 kr
Porchetta med friske urter og chili + 35 kr.
Lammekølle med hvidløg og persille + 30 kr
DESSERT
Karamel og hvid chokolade mousse med friske bær og mynte
TILVALG AF OST
3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.
Pris for buffeten uden tilvalg:
325,-
SOMMERBUFFET
(Juni - September)
Min. 25 personer
FORRET
Koldrøget laks - friske ærter - røget creme fraiche - Frissé
Kold hævet maltbrød
Smør
HOVEDRET
Nye kartofler - brunet smør - nødder
Blomkål - persille - sennep - gulerod
Krøl salat - rød salat - saltede kerner - tranebær - oliven vinaigrette
Pasta - edamame - rød pesto - peberfrugt
Grillet okse - hvidløg - timian
Marineret unghanebryst
Æblecreme - citron, ristet sesam olie - sort sesam
Rødvins sauce
DESSERT
Hyldeblomst creme - marineret røde bær - mynte - mørk chokolade
Chokoladekage - hindbær - ristede mandler
TILVALG af ekstra kød
Okseefilet med hasselnødder + 35 kr.
Lammeculotte stegt med rosmarin og hvidløg + 30 kr.
Krondyrs filet med timian og peberkorn + 55 kr.
TILVALG AF OST
3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.
Pris for buffeten uden tilvalg:
325,-
EFTERÅR/VINTER BUFFET
(Oktober - Februar)
Min. 25 personer
FORRETTER
Ceviche af laks med spæd salat, syltede beder, friterede kapers og karse
Terrin af kalvebryst med trøffel creme, syrlige perleløg og sort sesam
Kold hævet maltbrød
Smør
HOVEDRETTER
Små stegte kartofler med brunet smør og salvie
Kål salat med senneps vinaigrette, tranebær og ristede kerner
Blomkåls salat med honning, chili og karse
Stegte artiskokker, semi dried tomater og oliven
Rosmarin stegte Okse culotter
Svinebryst med røget barbecu
Svampe sauce med portvin
TILVALG af ekstra kød
- Rosastegt andebryst + 30 kr.
- Kalve cuvette med grøn peber + 35 kr.
DESSERT
- Rom braiseret ananas med kokoskaramel og luftig citron creme -
TILVALG AF OST
3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.
Pris for buffeten uden tilvalg:
325,-