Årstidernes buffeter
Glæd dine gæster med en sæsonbestemt buffet, der byder på årstidens lækreste råvarer! Vælg en af vores udsøgte buffeter, skabt til at tilfredsstille enhver smag, uanset om det er til en barnedåb, en sommerfest eller en konference. Vi garanterer en overdådig madoplevelse, der vil gøre dagen ekstra særlig!
Vinterbuffet
(Januar-Marts)
Min. 20 personer
330,-
Forret:
Peber & honning glaseret laks med urtedressing og bitre salater
Små løg og trøffel tærter med røget creme fraiche og ærteskud
Surdejs brød og senneps aioli
Hovedret:
Kalveculotter stegt med hvidløg
Braiseret spoleben med rosmarin og citron.
Rødkåls tzatziki
Grøn salat med bagte tomater, parmesan og edamamebønner
Bagt butternut squash med timian og purløg
Stegte kartofler med brunet smør
Kold Pebersauce
Dessert:
Chokoladekage med ristede mandler og hindbærstøv
Hvid chokolademousse med solbær og stikkelsbær
Forårsbuffet
(April til maj)
Min. 20 personer
330,-
Forret:
Der kan kun vælges tarteletter hvis det er til hele selskabet
Røget laks - marineret forårs grønt - citruscreme med stenbidderrogn - friske urter
Souffle af kylling og ramsløg - piment creme - rød mizuna
Eller
2 Tarteletter med høns i asparges.
Hovedret:
Langtidsstegt okse
Kyllingebryst med røget barbecue
Blomkål - grønkål - radiser - soyaristede mandler - vinaigrette
Pasta - edamame - syltede rødløg - forårsløg
Voksbønner - tomat - feta - persille
Stegte kartofler med krydderurter og havsalt
Bearnaise creme
Dessert:
Brownie med passionsfrugt og mascarpone creme - hengemte efterårs bær - skovsyre
Tilvalg:
Peberstegt svinekam + 25,-
Lammeculotte + 35,-
Kalvemørbrad + 55,-
Sommerbuffet
(Juni - August)
Min. 20 personer
325,-
Forret:
Skaldyrstærte – hummercreme – bitre salater – urter
Confiteret unghane med krydderurter og purløgs emulsion
Hovedret:
Kalvebryst med røget barbecue
Oksecuvette med peber
Hjertesalat – ristede kerner – friske bær – senneps vinaigrette
Pasta – semidried tomat – springløg – persille
Nye kartofler med røg og urt
Timians bagte løg
Sauce mættet med rosmarin
Desserter:
Panna cotta med tonka bønne – friske jordbær – saltcrumble
Tilvalg af ekstra kød:
Oksefilet med hasselnødder + 35 kr.
Lammeculotte stegt med rosmarin og hvidløg + 30 kr.
Krondyrs filet med timian og peberkorn + 55 kr.
Tilvalg af ost:
3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.
Efterårsbuffet
(September - Oktober)
Min. 20 personer
325,-
Forret:
Ceviche af laks med spæd salat, syltede beder, friterede kapers og karse
Terrin af kalvebryst - trøffelcreme -syrlige perleløg - sort sesam
Kold hævet maltbrød
Smør
Hovedret:
Små stegte kartofler - brunet smør - salvie
Kål salat - senneps vinaigrette - tranebær - ristede kerner
Blomkåls salat - honning - chili - karse
Stegte artiskokker - semi dried tomater - oliven
Okseculotte - rosmarin
Svinebryst - røget barbecue
Svampe sauce med portvin
Dessert:
Rom braiseret ananas - kokoskaramel - luftig citroncreme
Tilvalg af ekstra kød:
Rosastegt andebryst + 30 kr.
Kalve cuvette med grøn peber + 35 kr.
Tilvalg af ost:
3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.