top of page
MM Foods Web23.jpg
MM Food logo hvid uden baggrund

Årstidernes buffeter

Glæd dine gæster med en sæsonbestemt buffet, der byder på årstidens lækreste råvarer! Vælg en af vores udsøgte buffeter, skabt til at tilfredsstille enhver smag, uanset om det er til en barnedåb, en sommerfest eller en konference. Vi garanterer en overdådig madoplevelse, der vil gøre dagen ekstra særlig!

Vinterbuffet

(Januar-Marts)

Min. 20 personer

Fra 295,-

Forret: 

Peber & honning glaseret laks med urtedressing og bitre salater

Små løg og trøffel tærter med røget creme fraiche og ærteskud

Surdejs brød og grøn aioli

 

Hovedret:

Oksefilet stegt med hvidløg

Unghanebryst med rosmarin og citron.

Rødkåls salat med edamame, urter og vinaigrette

Grøn salat med bagte tomater, parmesan og røget mandler

Bagt butternut squash med timian og purløg

Stegte kartofler med brunet smør

Kold Pebersauce

 

Dessert:

Chokoladekage med ristede mandler og hindbærstøv

Hvid chokolademousse med solbær og stikkelsbær

Tilvalg:

Lammekølle  40,-

Barbecue stegt gris 35,-

Broccolisalat 25,-

Flødekartofler  30,-

Forårsbuffet

(April til maj)

Min. 20 personer

Fra 295,-

Forret: 

Røget laks - marinerede rejer - grønne asparges - bitre og grønne salater - urter - røget & tomatiseret dressing

Surdejsbrød & smør

Hovedret:

Oksefilet med peber og hvidløg

Sprængt svinekam med lime og timian

Broccolisalat - bacon - tranebær - æble -  rødløg

Tomat - peberfrugt - feta - agurk - bulgur

Stegte kartofler med krydderurter og havsalt

Bearnaise creme

 

Dessert:

Cheesecake - mascarpone - hvid chokolade - blåbær - kiksebund

Blondie med saltet karamel og hindbær

Tilvalg:

Unghanebryst med  +25,-

Lammeculotte +35,-

Flødekartofler +30,-

Kalvemørbrad +55,-

Sommerbuffet

(Juni - August)

Min. 20 personer

325,-

Forret

Oksecarpaccio med sommergrønt, trøffel, salater og friske bær

Bagt laks med røget creme fraiche, marineret fennikel og mizuna samt dild creme

Surdejsbrød og brøndt hvidløgs aioli

 

 

Hovedret

Kalveculotte med krydderurter

Barbecue stegt unghanebryst

Sommerkål med melon, feta og blåbær samt soyaristede kerner

Grøn salat med bagte tomater, radiser, edamame og rosmarin

Bagte græskar

Små kartofler med brunet smør og friske grønne urter

Rødvinssauce med svampe

​​

Dessert

Brownie med lime og vanilje skum, jordbær og krystalliseret chokolade og friske urter

Tilvalg

Lammeculotte 40,-

Svinebryst med citrontimian 25,-

Broccolisalat 25,-

Flødekartofler 25,-

Efterårsbuffet

(September - Oktober)

Min. 20 personer

325,-

Forret

Røget laks - hummercreme – friske urter og mørke salater

Confiteret unghane - røget creme fraiche – bagte tomater og syltede løg

Surdejs brød og kryddersmør

Hovedret

Oksefilet med peber

Kalkun med varme krydderier

Bagte beder, citrontimians vinaigrette, syltede rødløg, persille og feta

Vinterkål med røde bær, hasselnødder og hyben vinaigrette

Grøn salat med edamame, parmesan og cæsar dressing 

Bagte kartofler med krydderier 

Svampe sauce 

​​​

Dessert

Brownie med karamel creme og hindbær støv

Skovbær kompot med vanilje og mascarpone

Tilvalg

Lammeculotte 40,-

Svinebryst med citrontimian 25,-

Broccolisalat 25,-

Flødekartofler 25,-

MM Foods Web18_edited.jpg

Har du fundet menuen til dit arrangement? 

Eller måske har du spørgsmål til menuerne, eller særlige ønsker? 

Tøv ikke med at kontakte os! Klik på knappen herunder, udfyld formularen og så vender vi retur så hurtigt som muligt. 

bottom of page