google51a8f7c60357d389.html
 

FORÅRSBUFFET

(Marts til maj)

Min. 25 personer

FORRET

Vores egen røget laks med æble emulsion, karse, sprød frissé og sort sesam 

Friske asparges med stenbidderrogn rejer, syrlige rødløg og hummercreme

Rillette af svinekæber med syltede sennepskorn, karl Johan creme og kørvel

Kold hævet maltbrød

Smør

HOVEDRET

 Krydder kartoffel duchesse med selleri, friske urter og brunet smør

Salat med bagte rødbeder, gedeost, basilikum og ristede kerner

Grøn salat med sennep/honning vinaigrette og semi dried tomater

Røget ungehanebryster stegt med persille og citron

Okseculotte langtidsstegt med hvidløg

Tzatziki med spidskommen og dehydreret tomat

Rødvins sauce med grøn peber

 

TILVALG af ekstra kød

Oksefilet + 35 kr

Porchetta med friske urter og chili + 35 kr.

Lammekølle med hvidløg og persille + 30 kr

DESSERT

Hvid chokolade Panna Cotta med saltcrumble og rabarber

Brownie med lakridscreme og vaniljesyltet fennikel

 

TILVALG AF OST

3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.

 

Pris for buffeten uden tilvalg:

315,-

SOMMERBUFFET

(Juni - September)

Min. 25 personer

FORRET

 Laks bagt med røget creme og purløg, hertil citronperler, crudite af fennikel, og urter 

Confiteret unghane med rød salat, grønne asparges, stegte confiteret tomater og karse

 

HOVEDRET

Langtidsstegt oksestriploin med hvidløg

Rosmarin og peber stegt svinefilet

Nye kartofler stegt med brunet smør og nødder

Grønne salater med syltede rødløg, saltede kerner og parmesan ost

Perlespelts salat med estragon vinaigrette, radisser og persille

Spidskål med appelsin, forårsløg og røde bær

Rødvinssauce med 

 

DESSERT​

Rabarber og lakrids crumbletærte med vanilje samt en citrus creme

TILVALG af ekstra kød

Kyllinge bryster med honning og chili + 30 kr.

Kalvefilet med hasselnødder + 35 kr.

Lammeculotte stegt med rosmarin og hvidløg + 30 kr.

 Krondyrs filet med timian og peberkorn + 55 kr.

TILVALG AF OST

3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.

Pris for buffeten uden tilvalg:

295,-

EFTERÅR/VINTER BUFFET

(Oktober - Februar)

Min. 25 personer

FORRETTER

Ceviche af torsk med spæd salat, syltede rødbede flager, friterede kapers og karse

Terrin af kalvebryst med trøffel creme, syrlige perleløg og sort sesam

Rillette af confiteret kylling på sprød salat med basilikums creme og Shiso urter

Kold hævet maltbrød

Smør

HOVEDRETTER

Små stegte kartofler med brunet smør og salvie

Kål salat med senneps vinaigrette, tranebær og ristede kerner

Blomkåls salat med honning, chili og karse

Stegte artiskokker, semi dried tomater og oliven

Rosmarin stegte lamme culotter

Svinebryst med røget barbecu 

Svampe sauce med portvin

TILVALG af ekstra kød

- Rosastegt andebryst + 30 kr.

- Okse cuvette med  grøn peber + 35 kr.

DESSERT

- Rom braiseret ananas med kokoskaramel og luftig citron creme -

 

TILVALG AF OST

3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.

 

Pris for buffeten uden tilvalg:

315,-

Har du fundet menuen til dit arrangement?