Årstidernes buffeter
Glæd dine gæster med en sæsonbestemt buffet, der byder på årstidens lækreste råvarer! Vælg en af vores udsøgte buffeter, skabt til at tilfredsstille enhver smag, uanset om det er til en barnedåb, en sommerfest eller en konference. Vi garanterer en overdådig madoplevelse, der vil gøre dagen ekstra særlig!
Vinterbuffet
(Januar-Marts)
Min. 20 personer
Fra 295,-
Forret:
Peber & honning glaseret laks med urtedressing og bitre salater
Små løg og trøffel tærter med røget creme fraiche og ærteskud
Surdejs brød og grøn aioli
Hovedret:
Oksefilet stegt med hvidløg
Unghanebryst med rosmarin og citron.
Rødkåls salat med edamame, urter og vinaigrette
Grøn salat med bagte tomater, parmesan og røget mandler
Bagt butternut squash med timian og purløg
Stegte kartofler med brunet smør
Kold Pebersauce
Dessert:
Chokoladekage med ristede mandler og hindbærstøv
Hvid chokolademousse med solbær og stikkelsbær
Tilvalg:
Lammekølle 40,-
Barbecue stegt gris 35,-
Broccolisalat 25,-
Flødekartofler 30,-
Forårsbuffet
(April til maj)
Min. 20 personer
Fra 295,-
Forret:
Røget laks - marinerede rejer - grønne asparges - bitre og grønne salater - urter - røget & tomatiseret dressing
Surdejsbrød & smør
Hovedret:
Oksefilet med peber og hvidløg
Sprængt svinekam med lime og timian
Broccolisalat - bacon - tranebær - æble - rødløg
Tomat - peberfrugt - feta - agurk - bulgur
Stegte kartofler med krydderurter og havsalt
Bearnaise creme
Dessert:
Cheesecake - mascarpone - hvid chokolade - blåbær - kiksebund
Blondie med saltet karamel og hindbær
Tilvalg:
Unghanebryst med +25,-
Lammeculotte +35,-
Flødekartofler +30,-
Kalvemørbrad +55,-
Sommerbuffet
(Juni - August)
Min. 20 personer
325,-
Forret:
Skaldyrstærte – hummercreme – bitre salater – urter
Confiteret unghane med krydderurter og purløgs emulsion
Hovedret:
Kalvebryst med røget barbecue
Oksecuvette med peber
Hjertesalat – ristede kerner – friske bær – senneps vinaigrette
Pasta – semidried tomat – springløg – persille
Nye kartofler med røg og urt
Timians bagte løg
Sauce mættet med rosmarin
Desserter:
Panna cotta med tonka bønne – friske jordbær – saltcrumble
Tilvalg af ekstra kød:
Oksefilet med hasselnødder + 35 kr.
Lammeculotte stegt med rosmarin og hvidløg + 30 kr.
Krondyrs filet med timian og peberkorn + 55 kr.
Tilvalg af ost:
3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.
Efterårsbuffet
(September - Oktober)
Min. 20 personer
325,-
Forret:
Ceviche af laks med spæd salat, syltede beder, friterede kapers og karse
Terrin af kalvebryst - trøffelcreme -syrlige perleløg - sort sesam
Kold hævet maltbrød
Smør
Hovedret:
Små stegte kartofler - brunet smør - salvie
Kål salat - senneps vinaigrette - tranebær - ristede kerner
Blomkåls salat - honning - chili - karse
Stegte artiskokker - semi dried tomater - oliven
Okseculotte - rosmarin
Svinebryst - røget barbecue
Svampe sauce med portvin
Dessert:
Rom braiseret ananas - kokoskaramel - luftig citroncreme
Tilvalg af ekstra kød:
Rosastegt andebryst + 30 kr.
Kalve cuvette med grøn peber + 35 kr.
Tilvalg af ost:
3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.