

Årstidernes buffeter
Glæd dine gæster med en sæsonbestemt buffet, der byder på årstidens lækreste råvarer! Vælg en af vores udsøgte buffeter, skabt til at tilfredsstille enhver smag, uanset om det er til en barnedåb, en sommerfest eller en konference. Vi garanterer en overdådig madoplevelse, der vil gøre dagen ekstra særlig!
Vinterbuffet
(Januar-Marts)
Min. 20 personer
Fra 295,-
Forret:
Peber & honning glaseret laks med urtedressing og bitre salater
Små løg og trøffel tærter med røget creme fraiche og ærteskud
Surdejs brød og grøn aioli
Hovedret:
Oksefilet stegt med hvidløg
Unghanebryst med rosmarin og citron.
Rødkåls salat med edamame, urter og vinaigrette
Grøn salat med bagte tomater, parmesan og røget mandler
Bagt butternut squash med timian og purløg
Stegte kartofler med brunet smør
Kold Pebersauce
Dessert:
Chokoladekage med ristede mandler og hindbærstøv
Hvid chokolademousse med solbær og stikkelsbær
Tilvalg:
Lammekølle 40,-
Barbecue stegt gris 35,-
Broccolisalat 25,-
Flødekartofler 30,-
Forårsbuffet
(April til maj)
Min. 20 personer
Fra 295,-
Forret:
Røget laks - marinerede rejer - grønne asparges - bitre og grønne salater - urter - røget & tomatiseret dressing
Surdejsbrød & smør
Hovedret:
Oksefilet med peber og hvidløg
Sprængt svinekam med lime og timian
Broccolisalat - bacon - tranebær - æble - rødløg
Tomat - peberfrugt - feta - agurk - bulgur
Stegte kartofler med krydderurter og havsalt
Bearnaise creme
Dessert:
Cheesecake - mascarpone - hvid chokolade - blåbær - kiksebund
Blondie med saltet karamel og hindbær
Tilvalg:
Unghanebryst med +25,-
Lammeculotte +35,-
Flødekartofler +30,-
Kalvemørbrad +55,-
Sommerbuffet
(Juni - August)
Min. 20 personer
325,-
Forret
Oksecarpaccio med sommergrønt, trøffel, salater og friske bær
Bagt laks med røget creme fraiche, marineret fennikel og mizuna samt dild creme
Surdejsbrød og brøndt hvidløgs aioli
Hovedret
Kalveculotte med krydderurter
Barbecue stegt unghanebryst
Sommerkål med melon, feta og blåbær samt soyaristede kerner
Grøn salat med bagte tomater, radiser, edamame og rosmarin
Bagte græskar
Små kartofler med brunet smør og friske grønne urter
Rødvinssauce med svampe
Dessert
Brownie med lime og vanilje skum, jordbær og krystalliseret chokolade og friske urter
Tilvalg
Lammeculotte 40,-
Svinebryst med citrontimian 25,-
Broccolisalat 25,-
Flødekartofler 25,-
Efterårsbuffet
(September - Oktober)
Min. 20 personer
325,-
Forret
Røget laks - hummercreme – friske urter og mørke salater
Confiteret unghane - røget creme fraiche – bagte tomater og syltede løg
Surdejs brød og kryddersmør
Hovedret
Oksefilet med peber
Kalkun med varme krydderier
Bagte beder, citrontimians vinaigrette, syltede rødløg, persille og feta
Vinterkål med røde bær, hasselnødder og hyben vinaigrette
Grøn salat med edamame, parmesan og cæsar dressing
Bagte kartofler med krydderier
Svampe sauce
Dessert
Brownie med karamel creme og hindbær støv
Skovbær kompot med vanilje og mascarpone
Tilvalg
Lammeculotte 40,-
Svinebryst med citrontimian 25,-
Broccolisalat 25,-
Flødekartofler 25,-