top of page
MM Foods Web23.jpg
MM Food logo hvid uden baggrund

Årstidernes buffeter

Glæd dine gæster med en sæsonbestemt buffet, der byder på årstidens lækreste råvarer! Vælg en af vores udsøgte buffeter, skabt til at tilfredsstille enhver smag, uanset om det er til en barnedåb, en sommerfest eller en konference. Vi garanterer en overdådig madoplevelse, der vil gøre dagen ekstra særlig!

Vinterbuffet

(Januar-Marts)

Min. 20 personer

330,-

Forret: 

Peber & honning glaseret laks med urtedressing og bitre salater

Små løg og trøffel tærter med røget creme fraiche og ærteskud

Surdejs brød og senneps aioli

 

Hovedret:

Kalveculotter stegt med hvidløg

Braiseret spoleben med rosmarin og citron.

Rødkåls tzatziki 

Grøn salat med bagte tomater, parmesan og edamamebønner

Bagt butternut squash med timian og purløg

Stegte kartofler med brunet smør

Kold Pebersauce

 

Dessert:

Chokoladekage med ristede mandler og hindbærstøv

Hvid chokolademousse med solbær og stikkelsbær

Forårsbuffet

(April til maj)

Min. 20 personer

330,-

Forret: 

Der kan kun vælges tarteletter hvis det er til hele selskabet

 

Røget laks - marineret forårs grønt - citruscreme med stenbidderrogn - friske urter

Souffle af kylling og ramsløg - piment creme - rød mizuna

 

Eller 

 

2 Tarteletter med høns i asparges.

 

Hovedret:

Langtidsstegt okse

Kyllingebryst med røget barbecue

Blomkål - grønkål - radiser - soyaristede mandler - vinaigrette

Pasta - edamame - syltede rødløg - forårsløg

Voksbønner - tomat - feta - persille

Stegte kartofler med krydderurter og havsalt

Bearnaise creme

 

Dessert:

Brownie med passionsfrugt og mascarpone creme - hengemte efterårs bær - skovsyre

Tilvalg:

Peberstegt svinekam + 25,-

Lammeculotte + 35,-

Kalvemørbrad + 55,-

Sommerbuffet

(Juni - August)

Min. 20 personer

325,-

Forret:

Skaldyrstærte – hummercreme – bitre salater – urter

Confiteret unghane med krydderurter og purløgs emulsion

Hovedret:

Kalvebryst med røget barbecue

Oksecuvette med peber

Hjertesalat – ristede kerner – friske bær – senneps vinaigrette

Pasta – semidried tomat – springløg – persille 

Nye kartofler med røg og urt

Timians bagte løg

Sauce mættet med rosmarin

Desserter:

Panna cotta med tonka bønne – friske jordbær – saltcrumble

Tilvalg af ekstra kød:

Oksefilet med hasselnødder + 35 kr.

Lammeculotte stegt med rosmarin og hvidløg + 30 kr.

Krondyrs filet med timian og peberkorn + 55 kr.

Tilvalg af ost:

3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.

Efterårsbuffet

(September - Oktober)

Min. 20 personer

325,-

Forret:

Ceviche af laks med spæd salat, syltede beder, friterede kapers og karse

Terrin af kalvebryst - trøffelcreme -syrlige perleløg - sort sesam

Kold hævet maltbrød

Smør

Hovedret:

Små stegte kartofler - brunet smør - salvie

Kål salat - senneps vinaigrette - tranebær - ristede kerner

Blomkåls salat - honning - chili - karse

Stegte artiskokker - semi dried tomater - oliven

Okseculotte - rosmarin

Svinebryst - røget barbecue 

Svampe sauce med portvin

​​​

Dessert:

Rom braiseret ananas - kokoskaramel - luftig citroncreme

Tilvalg af ekstra kød:

Rosastegt andebryst + 30 kr.

Kalve cuvette med  grøn peber + 35 kr.

Tilvalg af ost:

3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.

MM Foods Web18_edited.jpg

Har du fundet menuen til dit arrangement? 

Eller måske har du spørgsmål til menuerne, eller særlige ønsker? 

Tøv ikke med at kontakte os! Klik på knappen herunder, udfyld formularen og så vender vi retur så hurtigt som muligt. 

bottom of page