google51a8f7c60357d389.html
 

FORÅRSBUFFET

(Marts til maj)

Min. 25 personer

FORRET

 

Varm røget laks - syltede skalotter - friske urter – peberrod

Perlehøne souffle med sprængt and – trøffel mayo – friske urter

Brød og pisket smør

 

HOVEDRET

 

Langtidsstegt kalv

Ramsløgs marineret unghanebryster

Hjerte og krølsalat – tranebær – saltede græskarkerner – cæsar dressing

Pasta – nordisk pesto – syltede perleløg – semidried tomater

Stegte rodfrugter – forårsløg – grov sennep

Små kartofler med rosmarin 

Rødvinssauce

TILVALG af ekstra kød

Oksefilet + 35 kr

Porchetta med friske urter og chili + 35 kr.

Lammekølle med hvidløg og persille + 30 kr

DESSERT

Hvid chokolademousse – pocheret pære – mandel – mørk choko

Brownie – mynte jord – urt – råsyltede bær

TILVALG AF OST

3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.

Pris for buffeten uden tilvalg:

310,-

SOMMERBUFFET

(Juni - September)

Min. 25 personer

FORRET

Bagt laks serveret med grillede limefrugter, urter og fynsk røgeost

Grillet kronvildts carpaccio med friske bær, grønt, trøffel og urter

Kold hævet maltbrød

 Smør

HOVEDRET

Nye kartofler stegt med smør og løvstikke

Pasta salat med rød pesto, oliven, mozzarella og frisk karse 

Tomatsalat med balsamico perler, løg, syltede bøgehatte og Pecorino

Grøn salat med friske bær, mango, samt hyben vinaigrette og ristede kerner

Grillet oksefilet med krydderurte rub

Marineret unghanebryst

  Æblecreme med citron, ristet sesam olie og sort sesam

Rødvins sauce

 

DESSERT​

Brombær trifli, vanilje creme med mascarpone, samt saltcrumble

Chokoladekage med passionsfrugtcreme med ristede mandler og ribs

TILVALG af ekstra kød

Kyllinge bryster med honning og chili + 30 kr.

Kalvefilet med hasselnødder + 35 kr.

Lammeculotte stegt med rosmarin og hvidløg + 30 kr.

 Krondyrs filet med timian og peberkorn + 55 kr.

TILVALG AF OST

3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.

Pris for buffeten uden tilvalg:

325,-

EFTERÅR/VINTER BUFFET

(Oktober - Februar)

Min. 25 personer

FORRETTER

Ceviche af torsk med spæd salat, syltede rødbede flager, friterede kapers og karse

Terrin af kalvebryst med trøffel creme, syrlige perleløg og sort sesam

Kold hævet maltbrød

Smør

HOVEDRETTER

Små stegte kartofler med brunet smør og salvie

Kål salat med senneps vinaigrette, tranebær og ristede kerner

Blomkåls salat med honning, chili og karse

Stegte artiskokker, semi dried tomater og oliven

Rosmarin stegte lamme culotter

Svinebryst med røget barbecu 

Svampe sauce med portvin

TILVALG af ekstra kød

- Rosastegt andebryst + 30 kr.

- Okse cuvette med  grøn peber + 35 kr.

DESSERT

- Rom braiseret ananas med kokoskaramel og luftig citron creme -

 

TILVALG AF OST

3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.

 

Pris for buffeten uden tilvalg:

325,-

Har du fundet menuen til dit arrangement?