google51a8f7c60357d389.html Mad ud af huset - Årstidernes buffeter

FORÅRSBUFFET

(Marts til maj)

Min. 25 personer

FORRET

Vores egen røget laks med æble emulsion, karse, sprød frissé og sort sesam 

Friske asparges med stenbidderrogn rejer, syrlige rødløg og hummercreme

Rillette af svinekæber med syltede sennepskorn, karl Johan creme og kørvel

Kold hævet maltbrød

Smør

HOVEDRET

 Krydder kartoffel duchesse med selleri, friske urter og brunet smør

Små kartofler vendt med ramsløgspesto

Salat med bagte rødbeder, gedeost, basilikum og ristede kerner

Grøn salat med sennep/honning vinaigrette og semi dried tomater

- Smørstegt forårs grønt

Røget ungehanebryster stegt med persille og citron

Okseculotte langtidsstegt med hvidløg

Tzatziki med spidskommen og dehydreret tomat

Rødvins sauce med grøn peber

Surdejs flutes

 

TILVALG af ekstra kød

Oksefilet + 35 kr

Porchetta med friske urter og chili + 35 kr.

Lammekølle med hvidløg og persille + 30 kr

DESSERT

Hvid chokolade Panna Cotta med saltcrumble og rabarber

Brownie med lakridscreme og vaniljesyltet fennikel

 

TILVALG AF OST

3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.

 

Pris for buffeten uden tilvalg:

315,-

SOMMERBUFFET

(Juni - September)

Min. 25 personer

FORRETTER

Bagt laks serveret med grillede limefrugter, urter og fynsk røgeost

Grillet kronvildts carpaccio med friske bær, grønt, trøffel og urter

Kold ærte consommé, bælgærter og hvidvins dampet jomfruhummer med dild 

Kold hævet maltbrød

 Smør

HOVEDRETTER

Nye kartofler stegt med smør og løvstikke

Pasta salat med rød pesto, oliven, mozzarella og frisk karse 

Tomatsalat med balsamico perler, løg, syltede bøgehatte og Pecorino

Grøn salat med friske bær, mango, samt hyben vinaigrette og ristede kerner

Sommer grønt stegt med bacon og chili

Møre spoleben stegt med røget barbecue sauce

Langtidsstegt kalveculotter med krydderurte rub

  Æblecreme med citron, ristet sesam olie og sort sesam

Bearnaise sauce

Manitoba brød med surdej

 

TILVALG af ekstra kød

Kyllinge bryster med honning og chili + 30 kr.

Kalvefilet med hasselnødder + 35 kr.

Lammeculotte stegt med rosmarin og hvidløg + 30 kr.

 Krondyrs filet med timian og peberkorn + 55 kr.

DESSERT

Brombær trifli, vanilje creme med mascarpone, samt saltcrumble

Chokoladekage med passionsfrugtcreme med ristede mandler og ribs

TILVALG AF OST

3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.

Pris for buffeten uden tilvalg:

315,-

EFTERÅR/VINTER BUFFET

(Oktober - Februar)

Min. 25 personer

FORRETTER

Ceviche af torsk med spæd salat, syltede rødbede flager, friterede kapers og karse

Terrin af kalvebryst med trøffel creme, syrlige perleløg og sort sesam

- Grillet courgetter med røgeost creme og purløg

Rillette af confiteret kylling på sprød salat med basilikums creme og Shiso urter

Kold hævet maltbrød

Smør

HOVEDRETTER

Små stegte kartofler med brunet smør og salvie

Kål salat med senneps vinaigrette, tranebær og ristede kerner

Blomkåls salat med honning, chili og karse

Stegte artiskokker, semi dried tomater og oliven

Rosmarin stegte lamme culotter

Svinebryst med røget barbecu 

Svampe sauce med portvin

Surdejs flutes

TILVALG af ekstra kød

- Rosastegt andebryst + 30 kr.

- Okse cuvette med  grøn peber + 35 kr.

DESSERT

- Rom braiseret ananas med kokoskaramel og luftig citron creme -

 

TILVALG AF OST

3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.

 

Pris for buffeten uden tilvalg:

315,-

Har du fundet menuen til dit arrangement? 

Elite_Maerkat_300.jpg
OM MMFOOD
Morten & Morten er kokkene
bag MMFood, og de arbejder for at levere mad ud af huset frokost ordninger & fine dining
lavet med de bedste råvarer og 
med kvalitet og smag i højsædet

EVENTS & FINE DINING

Bryllupsmenu

Årstidernes menuer

KONTAKT

Vestergade 1

4130 Viby Sjælland

info@mmfood.dk

Tlf. 22464230

Tlf. 31329926

  • Facebook
  • Instagram

MM Food kan oplyse og vejlede om allegener