
FORÅRSBUFFET
(Marts til maj)
Min. 25 personer
FORRET
Varm røget laks - syltede skalotter - friske urter – peberrod
Perlehøne souffle med sprængt and – trøffel mayo – friske urter
Brød og pisket smør
HOVEDRET
Langtidsstegt kalv
Ramsløgs marineret unghanebryster
Hjerte og krølsalat – tranebær – saltede græskarkerner – cæsar dressing
Pasta – nordisk pesto – syltede perleløg – semidried tomater
Stegte rodfrugter – forårsløg – grov sennep
Små kartofler med rosmarin
Rødvinssauce
TILVALG af ekstra kød
Oksefilet + 35 kr
Porchetta med friske urter og chili + 35 kr.
Lammekølle med hvidløg og persille + 30 kr
DESSERT
Hvid chokolademousse – pocheret pære – mandel – mørk choko
Brownie – mynte jord – urt – råsyltede bær
TILVALG AF OST
3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.
Pris for buffeten uden tilvalg:
310,-
SOMMERBUFFET
(Juni - September)
Min. 25 personer
FORRET
Bagt laks serveret med grillede limefrugter, urter og fynsk røgeost
Grillet kronvildts carpaccio med friske bær, grønt, trøffel og urter
Kold hævet maltbrød
Smør
HOVEDRET
Nye kartofler stegt med smør og løvstikke
Pasta salat med rød pesto, oliven, mozzarella og frisk karse
Tomatsalat med balsamico perler, løg, syltede bøgehatte og Pecorino
Grøn salat med friske bær, mango, samt hyben vinaigrette og ristede kerner
Grillet oksefilet med krydderurte rub
Marineret unghanebryst
Æblecreme med citron, ristet sesam olie og sort sesam
Rødvins sauce
DESSERT
Brombær trifli, vanilje creme med mascarpone, samt saltcrumble
Chokoladekage med passionsfrugtcreme med ristede mandler og ribs
TILVALG af ekstra kød
Kyllinge bryster med honning og chili + 30 kr.
Kalvefilet med hasselnødder + 35 kr.
Lammeculotte stegt med rosmarin og hvidløg + 30 kr.
Krondyrs filet med timian og peberkorn + 55 kr.
TILVALG AF OST
3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.
Pris for buffeten uden tilvalg:
325,-
EFTERÅR/VINTER BUFFET
(Oktober - Februar)
Min. 25 personer
FORRETTER
Ceviche af torsk med spæd salat, syltede rødbede flager, friterede kapers og karse
Terrin af kalvebryst med trøffel creme, syrlige perleløg og sort sesam
Kold hævet maltbrød
Smør
HOVEDRETTER
Små stegte kartofler med brunet smør og salvie
Kål salat med senneps vinaigrette, tranebær og ristede kerner
Blomkåls salat med honning, chili og karse
Stegte artiskokker, semi dried tomater og oliven
Rosmarin stegte lamme culotter
Svinebryst med røget barbecu
Svampe sauce med portvin
TILVALG af ekstra kød
- Rosastegt andebryst + 30 kr.
- Okse cuvette med grøn peber + 35 kr.
DESSERT
- Rom braiseret ananas med kokoskaramel og luftig citron creme -
TILVALG AF OST
3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.
Pris for buffeten uden tilvalg:
325,-
Har du fundet menuen til dit arrangement?