

Årstidernes buffeter
Glæd dine gæster med en sæsonbestemt buffet, der byder på årstidens lækreste råvarer! Vælg en af vores udsøgte buffeter, skabt til at tilfredsstille enhver smag, uanset om det er til en barnedåb, en sommerfest eller en konference. Vi garanterer en overdådig madoplevelse, der vil gøre dagen ekstra særlig!
Forårsbuffet
(Marts til maj)
Min. 20 personer
330,-
Forret:
(Der kan kun vælges tarteletter hvis det er til hele selskabet)
Røget laks - marineret forårs grønt - citruscreme med stenbidderrogn - friske urter
Souffle af kylling og ramsløg - piment creme - rød mizuna
Eller
2 Tarteletter med høns i asparges.
Hovedret:
Langtidsstegt okse
Kyllingebryst med røget barbecue
Blomkål - grønkål - radiser - soyaristede mandler - vinaigrette
Pasta - edamame - syltede rødløg - forårsløg
Voksbønner - tomat - feta - persille
Stegte kartofler med krydderurter og havsalt
Bearnaise creme
Dessert:
Brownie med passionsfrugt og mascarpone creme - hengemte efterårs bær - skovsyre
Tilvalg:
Peberstegt svinekam + 25,-
Lammeculotte + 35,-
Kalvemørbrad + 55,-
Sommerbuffet
(Juni - september)
Min. 25 personer
325,-
Forretter
Koldrøget laks - friske ærter - røget creme fraiche - Frissé
Kold hævet maltbrød
Smør
Hovedretter
Nye kartofler - brunet smør - nødder
Blomkål - persille - sennep - gulerod
Krøl salat - rød salat - saltede kerner - tranebær - oliven vinaigrette
Pasta - edamame - rød pesto - peberfrugt
Grillet okse - hvidløg - timian
Marineret unghanebryst
Æblecreme - citron, ristet sesam olie - sort sesam
Rødvins sauce
Desserter
Hyldeblomst creme - marineret røde bær - mynte - mørk chokolade
Chokoladekage - hindbær - ristede mandler
Tilvalg af ekstra kød
Oksefilet med hasselnødder + 35 kr.
Lammeculotte stegt med rosmarin og hvidløg + 30 kr.
Krondyrs filet med timian og peberkorn + 55 kr.
Tilvalg af ost
3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.
Efterårsbuffet
(Oktober-Februar)
Min. 25 personer
325,-
Forretter
Ceviche af laks med spæd salat, syltede beder, friterede kapers og karse
Terrin af kalvebryst - trøffelcreme -syrlige perleløg - sort sesam
Kold hævet maltbrød
Smør
Hovedretter
Små stegte kartofler - brunet smør - salvie
Kål salat - senneps vinaigrette - tranebær - ristede kerner
Blomkåls salat - honning - chili - karse
Stegte artiskokker - semi dried tomater - oliven
Okseculotte - rosmarin
Svinebryst - røget barbecue
Svampe sauce med portvin
Desserter
Rom braiseret ananas - kokoskaramel - luftig citroncreme
Tilvalg af ekstra kød
Rosastegt andebryst + 30 kr.
Kalve cuvette med grøn peber + 35 kr.
Tilvalg af ost
3 slags ost med sylt og sprødt + 35 kr.
