top of page
MM Foods Web18.jpg

Årstidernes menuer

Oplev MMFoods "Fine Dining" med årstidernes menuer, som virkelig passer godt til begivenheder som bryllupper, store fødselsdage eller bare enhver slags fest, hvor I vil have en menu, der går ud over det normale. Vi er kendt for at levere menuer, hvor der er ekstra opmærksomhed på jer, jeres gæster og jeres smagsløg. I kan virkelig forvente veltilberedt mad med masser af lækre smagsoplevelser.

 

I kan selv sammensætte jeres menu ud fra vores forslag til de forskellige årstider, eller I kan altid kontakte os, hvis der ikke er noget, der helt passer til jeres smag.

Vores koncept er, at vi er der, hvor festen sker. Vi forbereder og anretter retterne direkte for jer, så I får den samme høje kvalitet og præsentation, som vi er kendt for med vores "Fine Dining" koncept.

Hvis I har brug for det, anbefaler vi også gerne erfarne tjenere, så I kan slappe af og bare nyde aftenen sammen med jeres gæster.

Bemærk, at betalingen for tjenere ikke er inkluderet i prisen pr. kuvert.

November-Februar

Min. 20 personer - pris pr. kuvert

3 retter - 499,-

4 retter - 599,-

5 retter - 689,-

6 retter - 759,-

Alle forretter og mellemretter serveres med brød og pisket smør

FORRETTER

KARL JOHAN SVAMPE SUPPE

Trøffel, syltet bøgehatte, nøddesne, røde bær, vild timian

SPRØD KROKET AF SVINEKÆBER OG SALVIE

Jordskokkepure, ribs, friske urter, sauce af braisere lagen

LAKSETERRIN AF VARMRØGET OG BAGT LAKS

Iset farvede gulerødder, røgeost creme, vagtelæg, sprød rug, balsamico, urter

MELLEMRETTER 

CARPACCIO AF RÅVILDT

Syltet løg, frissé, bagt hvidløgs creme, brombær, ristet pinjekerner, urter

STEGT TORSK

Dehydreret rødbede,  grønkål, blomkålspure med brunet smør, beurre blanc, amaranth

 

TERRIN AF KALV OG FOIE GRAS

Abrikos, figner, frisse, miso emulsion, friske urter

GANE RENSER

CHAMPAGNE GRANITÉ

CITRON/DILD GRANITÉ

FROSSÉ

HOVEDRETTER

 

GLASERET KALVESPIDSBRYST

Stegt polenta med krydderurter - græskarpuré - skorzonerrod - jordskokke chips - rødvins glace

LANGTIDSSTEGT ANDEBRYST

Sprød duchesse - selleripuré - bagte løg - andesauce - friske urter

 

LANGTIDSSTEGT OKSEFILET 

(OKSEMØRBRAD + 45 ,-).         

Pommes Anna - Selleripuré - portvins løg -

sprøde jordskokker - trøffel sauce

PRE-DESSERTER

HINDBÆR GIN FIZZ

Hindbær, sorbet, citron, gin, puf

GT

Tonic, enebær, gin, agurk, citronperler, sorbet

MALLORCA

Mangosorbet, krystalliseret rosé, jordbær med mynte, brus

DESSERTER

CITRON TÆRTE I NYE KLÆDER

Lemon curd - citron kaviar - sprød marengs - biscuit - chokolade jord - jernurt

KAFFE OG KAGE

Hvid chokoladetrøffel kage med pistacie - mørk mocca creme - krystalliseret chokolade - vaniljeis med mocca - friske hindbær - skovsyre og mynte

ÆBLER OG KARAMEL

Cremet yoghurt is - friske æbler og pærer - mandel tuille - karamel - timian

 

CHOKOLADE OG LAKRIDS

Brownie - lakrids brud - chokolade crumble - lakrids is - havtornspuré - bronze fennikel

Marts-juni

Min. 20 personer - pris pr. kuvert

3 retter - 499,-

4 retter - 599,-

5 retter - 689,-

6 retter - 759,-

FORRETTER

HUMMER BISQUE

Skaldyrs souffle - marinerede krebsehaler - estragon olie -fynsk  røgeost - friske urter 

LAKSETATAR

Rørt laksetatar - dild creme - iset fennikel - rødbedeolie - safran fumet - friske urter

ASPARGES OG TRØFFEL

Grillet asparges - parmesan - trøffel - skagenskinke - skovsyre - kørvel

MELLEMRETTER

CARPACCIO

Marineret oksekød - trøffelmayo -løgspirer - brombær - feldsalat - ristet hasselnødder

STEGT KAMMUSLING (+ 25 ,-) 

Ærtepuré - friske hindbær - brunet smør

SVINE BRYST

Mørt og grillet svinebryst - beluga linser - gulerod & timians puré - sauce - løg creme

ASPARGES & REJER

Syltede asparges - lune rejer med dild - sprød rug - sauce beurre blanc - friske urter

GANE RENSER

FROSSÉ

HAVTORNS GRANITÉ

BOBLER & SORBET

HOVEDRETTER

FARSERET VAGTEL

Fedtnet - Trøffel - confiteret vagtellår - selleripuré - stegte spæde gulerødder - pommes anna - hønse glace monteret med foie gras - friske urter

OKSEFILET

(OKSEMØRBRAD + 45,-)

Selleri - spæde sommer grøntsager med løvstikke - pommes anna - rødvins sauce

LAMME CULOTTE

Ærtepuré med hvidløg - løg med top - grov sprød mos - lammesauce med rosmarin

PRE - DESSERTER

 "HINDBÆR GIN FIZZ"

Hindbær - sorbet - citron - gin - puf

"GT"

Tonic - enebær - gin - agurk - citronperler - sorbet

"MALLORCA"

Mangosorbet - krystalliseret rosé - jordbær med mynte - brus

DESSERTER

HVID CHOKOLADE & RABARBER

Hvid chokolade panna cotta - vanilje syltet rabarber - sprøde kys - brændt hvid chokolade - rabarber glace

BÆR & KARAMEL

Friske bær - salt crumble - karamelis - brændt marengs - sirup med koriander

GATEAU MARCEL

Karamel is - hindbær støv - flødebrud med yuzu - friske bær - hindbær puré

PASSIONS TÆRTE

Sprød mørdej - passionsfrugt creme - vanilje is - friske brombær - sprød koral - urter

Juli-Oktober

Min. 20 personer - pris pr. kuvert

3 retter - 499,-

4 retter - 599,-

5 retter - 689,-

6 retter - 759,-

Alle forretter og mellemretter serveres med brød og pisket smør​

 

FORRETTER

 

RØGET KAMMUSLING

Agurk & trøffel consomme - syltet agurk - sprød skinke - jordskokke pure - friske urter

( + 25 ,-)

 

PLUK AF BRAISSERET KALV

Syltet kål - friske hindbær - kalveboullion - karse - shiso urter

VARM RØGET LAKS

Marineret kina radise - sprød rug - dild creme - ærteskud - rød skovsyre

CREMET JORDSKOKKESUPPE

Syltede jordskokker - trøffel - jordskokkechips - grøn olie - ribs - friske urter

MELLEMRETTER

 

"SVIN & SVAMPE"

Ristet svinebryst - svampesouffle - blomkåls crudité - syltede bøgehatte - morkel glace - ærteskud

TORSK & CITRUS

Torskesouffle - citroncreme - rogn - estragon emulsion - friske urter 

RØRT OKSE TATAR

 Tatar af dansk oksekød - karl johan mayo - chips - syltet bøgehatte - brøndkarse

GANE RENSERE

SEX ON THE BEACH

FROSSÉ

CHAMPAGNE GRANITE

HOVEDRETTER 

 

SVINEFILET

Sprød krydret pommes duchesse - selleri creme -mini fennikel -  kraftig glace af braiserelagen - trøffel - urter

 

KALVEFILET

(KALVEMØRBRAD + 45 kr)

Pommes Anna - ærtepure - mini gulerødder - stegte østers/kejserhatte  - rødvins glace - timian

OKSEFILET

(OKSEMØRBRAD + 49 kr)

Kartoffelballontine - timians bagte farvede gulerødder - selleripuré - rødvins glace- friske urter 

FARSERET PERLEHØNEBRYST

Pommes Anna - estragon - selleripuré - mini gulerødder - smør dampet porre - stegte skovsvampe - hønse fumet med morkler - ærteskud

PRE - DESSERTER

 

 "HINDBÆR GIN FIZZ"

Hindbær - sorbet - citron - gin - puf

"GT"

Tonic - enebær - gin - agurk - citronperler - sorbet

"MALLORCA"

Mangosorbet - krystalliseret rosé - jordbær med mynte - brus

DESSERTER

”HVID CHOKOLADE CHEESECAKE”

havntorns sorbet, chokolade jord - kys - friske urter

CHOKOLADE & HINDBÆR

Chokolade trøffelkage - variation af hindbær - lakrids - flødeis 

 

BLÅBÆR - VANILJE & OLIVEN 

Danske blåbær - vanilje is - krystalliseret hvid chokolade - sort olivenpuré - økologisk olivenolie - skovsyre og mynte

MM Foods Web18_edited.jpg
Kontakt os

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt. 

bottom of page