

Årstidernes menuer
Oplev MMFoods "Fine Dining" med årstidernes menuer, som virkelig passer godt til begivenheder som bryllupper, store fødselsdage eller enhver anden slags særlig begivenhed, hvor I vil have en menu, der går ud over det normale. Vi er kendt for at levere menuer, hvor der er ekstra opmærksomhed på jer, jeres gæster og jeres smagsløg. I kan forvente veltilberedt mad med masser af lækre smagsoplevelser.
I kan selv sammensætte jeres menu ud fra vores forslag til de forskellige årstider, eller I kan altid kontakte os, hvis der ikke er noget, der helt passer til jeres smag.
Vores koncept er, at vi er der, hvor festen sker. Vi forbereder og anretter retterne direkte for jer, så I får den samme høje kvalitet og præsentation, som vi er kendt for med vores "Fine Dining" koncept.
Hvis I har brug for det, anbefaler vi også gerne erfarne tjenere, så I kan slappe af og bare nyde aftenen sammen med jeres gæster.
Bemærk, at betalingen for tjenere ikke er inkluderet i prisen pr. kuvert.
Januar - Marts
Min. 20 personer - pris pr. kuvert
3 retter - 499,-
4 retter - 599,-
5 retter - 689,-
6 retter - 759,-
Alle forretter og mellemretter serveres med friskbagt brød
FORRETTER
Pocheret laks
Skaldyrs bisque – løvstikke emulsion – ørredrogn – urter
(caviar i stedet for ørredrogn + 50,-)
Friteret kalvebryst
Confiteret kartoffel – syrlige enoki svampe – røget kalve sauce
Rimmet kulmule
Miso fløde – dildolie – råsyltet rødløg - ærteskud - mizuna
HOVEDRETTER
VARIATION AF OKSE
(Mørbrad + 45,-)
Gulerod – røget selleri – pommes anna med trøffel - morkel glace – brøndkarse
LAMME CULOTTE & CITRON TIMIAN
Gulerod – røget selleri - pommes anna med trøffel - morkel glace – brøndkarse
DESSERTER
”Rød grød med fløde”
Hindbær panna cotta – blåbær kompot – crumble – stikkelsbær sorbet - skovsyre
CHOKOLADE OG KOKOS
Kraftig chokoaldekage – chokoladecremeux – lemoncurd - kokos sorbet – skovsyre
April – Maj
Min. 20 personer - pris pr. kuvert
3 retter - 499,-
4 retter - 599,-
5 retter - 689,-
6 retter - 759,-
Alle forretter og mellemretter serveres med friskbagt brød
FORRETTER
”TATAR FRITES”
Rørt oksetatar – sprød kartoffel – ramsløgs mayo – syltede grønne tomater – gammelknas
GRILLET TUN
Bitre salater – syltet sennepskorn – radise – syrnet mælk skilt med grøn olie
ASPARGES & RØGET LAKS
Smørdampet asparges – røget laks – rogn – muslinge sauce - dild
HOVEDRETTER
LANGTIDSSTEGT KALV
(Kalvemørbrad + 35kr)
Variation af løg – kartoffel ballontine – trøffel sauce – ærteskud
KULMULE (+ 25kr)
Asparges – grillet palmekål – sauce blanquette dild – små kartofler – røde urter
FARSERET UNGHANE & PINJEKERNER
Asparges – grillet palmekål – trøffel sauce – røde urter – kartoffel ballontine
PRE - DESSERTER
CITRON & SOLBÆR
Citron sorbet – solbær consomme
HAVTORN
Havtornssorbet med bobler
DESSERTER
RABARBER
Syltet rabarber stave – hvid brownie – hasselnødde is – saltcrumble -grøn skovsyre
KARAMEL & PÆRE
Karamelmousse – pærekompot i karamelskal – rødsyltet pære – chokostøv – citrontimian
April – Juni
Min. 20 personer - pris pr. kuvert
3 retter - 499,-
4 retter - 599,-
5 retter - 689,-
6 retter - 759,-
Alle forretter og mellemretter serveres med friskbagt brød
FORRETTER
Rørt tatar af tun (+25,-)
Ramsløgs emulsion – radise – citronperler – dildolie – urter
Smørstegte asparges
Sprøde risflager – løvstikkecreme – guanciale – sauce noisettes – grønne urter og støv
Røget laks
Sesam – bitre salater – glaskål – dildcreme – muslinge reduction – urter
Paneret svinekæbe
Figner – syltet skalotte – urter – skilt karljohan sauce
HOVEDRETTER
til hovedretter køres der nye danske kartofler med løvstikke, når de er i sæson
Pistacie farseret vagtel (+10,-)
Grillet asparges og ærter – gulerod – røget hønsefumet – røde urter – Knuste kartofler med brunet smør
Langtidssteg kalvefilet
(mørbrad + 45)
Persillerod – spæd forårs grønt – rødvins glace med røget marv – timian - knuste kartofler med brunet smør
Krondyr (+35)
Persillerod – røget porre – vildtsauce med ristede nødder – timian - knuste kartofler med brunet smør
DESSERTER
Brombær og Havtorn
Brombær – havtornssorbet – blondie – lakrids – brombær kys
Lime og Mynte ”cheesecake”
Mynte & mascarpone – krydret kiks – hindbær – peber – havre - limesorbet
Juli-August
Min. 20 personer - pris pr. kuvert
3 retter - 499,-
4 retter - 599,-
5 retter - 689,-
6 retter - 759,-
Alle forretter og mellemretter serveres med friskbagt brød
FORRETTER
KAMMUSLING (+35,-)
Røget kammusling – stegt skorzonerrod – frisee – hummercreme - nøddesmør
CARPACCIO AF OKSE
Bitre salater – hasselnød emulsion – parmesan – pinjekerner – trøffel
CITRUS LAKS
Syltet hvide asparges – sprød rug – karse – skaldyrs sauce med purløg
HUMMER (+50,-)
Smør pocheret hummer – bitre urter – rogn – grøn olie - hummerbisque
HOVEDRETTER
OKSEFILET & SPRØD GRIS
(Mørbrad + 45,-)
Ærtepure - gulerod – kraftig glace med trøffel – kartoffeltballontine - brøndkarse
UNGHANE WELLINGTON (+35,-)
Ærtepure - gulerod – kraftig glace med trøffel – kartoffelballontine – brøndkarse
KULMULE (+25)
Ærtepure – gulerod – sauce blanquette med dild – små kartofler og røde urter
DESSERTER
JORDBÆR
Friske jordbær – kokosflager – romanoff sirup – brownie - crumble – jordbær sorbet
”Citron tærte”
Citron&kærnemælk – chokoladejord – lemoncurd – sprøde kys – lakrids – vanilje is
September-December
Min. 20 personer - pris pr. kuvert
3 retter - 499,-
4 retter - 599,-
5 retter - 689,-
6 retter - 759,-
Alle forretter og mellemretter serveres med friskbagt brød
FORRETTER
POCHERET KULMULE
Hokaido – glaskål – røget emulsion – karl johan bisque – røde urter
GRILLET TUN (+15)
Selleri – dild crème – urter – beurre blanc - dildolie
SPRØD SVINEKÆBE
Skorzonerod – peberrod – syrlige skalotter – sauce af braiserelage med citron timian
MOSAIK AF LAKS
Bitre salater – blomst – rogn – skaldyrs reduktion - kørvelolie
HOVEDRETTER
OKSEFILET
Gulerod – løg tærte – pommes anna med trøffel – røget okseglace - urt
KRONDYRS FILET (+35)
Farseret morkel – gulerod – pommes anna med trøffel – vildt glace med hasselnød - urt
TRØFFEL FARSERET VAGTEL (+20)
Gulerod – løg - pommes anna med trøffel – røget hønse fumet - urt
DESSERTER
HINDBÆRDRØM
Hvid chokolade mousse – mørk mørdej – friske hindbær – lakrids – hindbær sorbet
”KOLDSKÅL”
Hengemte ribs - kardemomme - basilikum – nøddecrumble – vaniljeis
Årstidernes menuer Fine Dining
Hver menu er skabt med omhu og passion for at formidle årstidernes unikke charme og give dig og dine kære en uforglemmelig gastronomisk oplevelse.
Årstidernes menuer består af fire menuer – en forårsmenu, sommermenu, efterårsmenu og vintermenu.
Uanset hvornår på året du planlægger at holde fest, står vi derfor klar med en velsammensat og sæsonpræget menu til anledningen.
Vores ”Fine Dining” koncept med årstidernes menuer er for dig, der ikke vil gå på kompromis og gerne vil gøre lidt ekstra ud af en festlig begivenhed.
Sammensæt din egen menu ud fra vores forslag til de enkelte årstider
Du vil her på siden kunne udforske vores mange skønne forretter, hovedretter, pre-desserter og desserter til de enkelte årstider. Vi giver dig mulighed for frit at sammensætte en menu ud fra vores mange forslag. Du kan vælge mellem 3-6 retter. Du er desuden velkommen til at kontakte os for input til sammensætning af retter.
Fine Dining med årstidernes menuer til de særlige begivenheder
Skal du holde en stor fest? Måske dit livs fest? Så må du ikke gå på kompromis med maden. Ønsker du det ypperste af det ypperste, så skal du vælge MMFoods ”Fine Dining”, hvor du er garanteret en menu, der sprænger rammerne i forhold til både smag og anretning.
Vores sæsonbestemte menuer, som vi leverer ud af huset, passer godt til de særlige begivenheder i form af f.eks. runde fødselsdage og bryllupper, men vil også kunne serveres til mange andre festlige events.
Bestil en af årstidernes menuer hos MMFood
Du har rig mulighed for at sætte prikken over i’et på din næste fest ved at servere en af årstidernes menuer fra os. Vi kræser ikke blot for maden, men garanterer også, at der kun bruges de bedste råvarer. Tilmed bliver maden anrettet flot og indbydende.