top of page
MM Foods Web18.jpg
MM Food logo i hvid uden baggrund

Årstidernes menuer

Oplev MMFoods "Fine Dining" med årstidernes menuer, som virkelig passer godt til begivenheder som bryllupper, store fødselsdage eller enhver anden slags særlig begivenhed, hvor I vil have en menu, der går ud over det normale. Vi er kendt for at levere menuer, hvor der er ekstra opmærksomhed på jer, jeres gæster og jeres smagsløg. I kan forvente veltilberedt mad med masser af lækre smagsoplevelser.

 

I kan selv sammensætte jeres menu ud fra vores forslag til de forskellige årstider, eller I kan altid kontakte os, hvis der ikke er noget, der helt passer til jeres smag.

Vores koncept er, at vi er der, hvor festen sker. Vi forbereder og anretter retterne direkte for jer, så I får den samme høje kvalitet og præsentation, som vi er kendt for med vores "Fine Dining" koncept.

Hvis I har brug for det, anbefaler vi også gerne erfarne tjenere, så I kan slappe af og bare nyde aftenen sammen med jeres gæster.

Bemærk, at betalingen for tjenere ikke er inkluderet i prisen pr. kuvert.

Januar - Marts

Min. 20 personer - pris pr. kuvert

3 retter - 499,-

4 retter - 599,-

5 retter - 689,-

6 retter - 759,-

Alle forretter og mellemretter serveres med friskbagt brød​​

FORRETTER

Pocheret laks

Skaldyrs bisque – løvstikke emulsion – ørredrogn – urter

(caviar i stedet for ørredrogn + 50,-)

 

Friteret kalvebryst

Confiteret kartoffel – syrlige enoki svampe – røget kalve sauce

 

Rimmet kulmule 

Miso fløde – dildolie – råsyltet rødløg - ærteskud - ​​​mizuna

HOVEDRETTER

 

VARIATION AF OKSE

(Mørbrad + 45,-)

Gulerod – røget selleri – pommes anna med trøffel - morkel glace – brøndkarse

 

LAMME CULOTTE & CITRON TIMIAN

Gulerod – røget selleri - pommes anna med trøffel - morkel glace – brøndkarse

DESSERTER

”Rød grød med fløde”

Hindbær panna cotta – blåbær kompot – crumble – stikkelsbær sorbet - skovsyre

 

CHOKOLADE OG KOKOS

Kraftig chokoaldekage – chokoladecremeux – lemoncurd - kokos sorbet – skovsyre

April – Maj

Min. 20 personer - pris pr. kuvert

3 retter - 499,-

4 retter - 599,-

5 retter - 689,-

6 retter - 759,-

Alle forretter og mellemretter serveres med friskbagt brød

FORRETTER

”TATAR FRITES”

Rørt oksetatar – sprød kartoffel – ramsløgs mayo – syltede grønne tomater – gammelknas

 

GRILLET TUN

Bitre salater – syltet sennepskorn – radise – syrnet mælk skilt med grøn olie

 

ASPARGES & RØGET LAKS

Smørdampet asparges – røget laks – rogn – muslinge sauce - dild

HOVEDRETTER

LANGTIDSSTEGT KALV 

(Kalvemørbrad + 35kr)

Variation af løg – kartoffel ballontine – trøffel sauce – ærteskud

 

KULMULE (+ 25kr)

Asparges – grillet palmekål – sauce blanquette dild – små kartofler – røde urter

 

FARSERET UNGHANE & PINJEKERNER

Asparges – grillet palmekål – trøffel sauce – røde urter – kartoffel ballontine

PRE - DESSERTER

CITRON & SOLBÆR

Citron sorbet – solbær consomme 

 

HAVTORN

Havtornssorbet med bobler

DESSERTER

RABARBER

Syltet rabarber stave – hvid brownie – hasselnødde is – saltcrumble -grøn skovsyre

 

KARAMEL & PÆRE

Karamelmousse – pærekompot i karamelskal – rødsyltet pære – chokostøv – citrontimian

April – Juni

Min. 20 personer - pris pr. kuvert

3 retter - 499,-

4 retter - 599,-

5 retter - 689,-

6 retter - 759,-

Alle forretter og mellemretter serveres med friskbagt brød

FORRETTER

Rørt tatar af tun (+25,-)

Ramsløgs emulsion – radise – citronperler – dildolie – urter

 

Smørstegte asparges

Sprøde risflager – løvstikkecreme – guanciale – sauce noisettes – grønne urter og støv

 

Røget laks

Sesam – bitre salater – glaskål – dildcreme – muslinge reduction – urter

 

Paneret svinekæbe

Figner – syltet skalotte – urter – skilt karljohan sauce

HOVEDRETTER

til hovedretter køres der nye danske kartofler med løvstikke, når de er i sæson

 

Pistacie farseret vagtel (+10,-)

Grillet asparges og ærter – gulerod – røget hønsefumet – røde urter – Knuste kartofler med brunet smør

 

Langtidssteg kalvefilet

(mørbrad + 45)

Persillerod – spæd forårs grønt – rødvins glace med røget marv – timian - knuste kartofler med brunet smør

 

Krondyr (+35)

Persillerod – røget porre – vildtsauce med ristede nødder – timian - knuste kartofler med brunet smør

DESSERTER

Brombær og Havtorn

Brombær – havtornssorbet – blondie – lakrids – brombær kys

 

Lime og Mynte ”cheesecake”

Mynte & mascarpone – krydret kiks – hindbær – peber – havre - limesorbet

Juli-August

Min. 20 personer - pris pr. kuvert

3 retter - 499,-

4 retter - 599,-

5 retter - 689,-

6 retter - 759,-

Alle forretter og mellemretter serveres med friskbagt brød

FORRETTER

 

KAMMUSLING (+35,-)

Røget kammusling – stegt skorzonerrod – frisee – hummercreme - nøddesmør

 

CARPACCIO AF OKSE

Bitre salater – hasselnød emulsion – parmesan – pinjekerner – trøffel

 

CITRUS LAKS

Syltet hvide asparges – sprød rug – karse – skaldyrs sauce med purløg

 

HUMMER (+50,-)

Smør pocheret hummer – bitre urter – rogn – grøn olie - hummerbisque

HOVEDRETTER 

 

OKSEFILET & SPRØD GRIS

(Mørbrad + 45,-)

Ærtepure - gulerod – kraftig glace med trøffel – kartoffeltballontine - brøndkarse

 

UNGHANE WELLINGTON (+35,-)

Ærtepure - gulerod – kraftig glace med trøffel – kartoffelballontine – brøndkarse

 

KULMULE (+25)

Ærtepure – gulerod – sauce blanquette med dild – små kartofler og røde urter

DESSERTER

JORDBÆR 

Friske jordbær – kokosflager – romanoff sirup – brownie - crumble – jordbær sorbet

 

”Citron tærte”

Citron&kærnemælk – chokoladejord – lemoncurd – sprøde kys – lakrids – vanilje is

September-December

Min. 20 personer - pris pr. kuvert

3 retter - 499,-

4 retter - 599,-

5 retter - 689,-

6 retter - 759,-

Alle forretter og mellemretter serveres med friskbagt brød

FORRETTER

 

POCHERET KULMULE

Hokaido – glaskål – røget emulsion – karl johan bisque – røde urter 

 

GRILLET TUN (+15)

Selleri – dild crème  – urter – beurre blanc - dildolie

 

SPRØD SVINEKÆBE

Skorzonerod – peberrod – syrlige skalotter – sauce af braiserelage med citron timian

 

MOSAIK AF LAKS 

Bitre salater – blomst – rogn – skaldyrs reduktion - kørvelolie

HOVEDRETTER 

 

OKSEFILET 

Gulerod – løg tærte – pommes anna med trøffel – røget okseglace - urt

 

KRONDYRS FILET (+35)

Farseret morkel – gulerod – pommes anna med trøffel – vildt glace med hasselnød - urt

 

TRØFFEL FARSERET VAGTEL (+20)

Gulerod – løg - pommes anna med trøffel – røget hønse fumet - urt

DESSERTER

HINDBÆRDRØM

Hvid chokolade mousse – mørk mørdej – friske hindbær – lakrids – hindbær sorbet

 

”KOLDSKÅL”

Hengemte ribs - kardemomme - basilikum – nøddecrumble – vaniljeis

MM Foods Web18_edited.jpg

Har du fundet menuen til dit arrangement? 

Eller måske har du spørgsmål til menuerne, eller særlige ønsker? 

Tøv ikke med at kontakte os! Klik på knappen herunder, udfyld formularen og så vender vi retur så hurtigt som muligt. 

Årstidernes menuer Fine Dining

Hver menu er skabt med omhu og passion for at formidle årstidernes unikke charme og give dig og dine kære en uforglemmelig gastronomisk oplevelse.

 

Årstidernes menuer består af fire menuer – en forårsmenu, sommermenu, efterårsmenu og vintermenu.

 

Uanset hvornår på året du planlægger at holde fest, står vi derfor klar med en velsammensat og sæsonpræget menu til anledningen.


Vores ”Fine Dining” koncept med årstidernes menuer er for dig, der ikke vil gå på kompromis og gerne vil gøre lidt ekstra ud af en festlig begivenhed.

Sammensæt din egen menu ud fra vores forslag til de enkelte årstider

Du vil her på siden kunne udforske vores mange skønne forretter, hovedretter, pre-desserter og desserter til de enkelte årstider. Vi giver dig mulighed for frit at sammensætte en menu ud fra vores mange forslag. Du kan vælge mellem 3-6 retter. Du er desuden velkommen til at kontakte os for input til sammensætning af retter.

Fine Dining med årstidernes menuer til de særlige begivenheder

Skal du holde en stor fest? Måske dit livs fest? Så må du ikke gå på kompromis med maden. Ønsker du det ypperste af det ypperste, så skal du vælge MMFoods ”Fine Dining”, hvor du er garanteret en menu, der sprænger rammerne i forhold til både smag og anretning.


Vores sæsonbestemte menuer, som vi leverer ud af huset, passer godt til de særlige begivenheder i form af f.eks. runde fødselsdage og bryllupper, men vil også kunne serveres til mange andre festlige events.

Bestil en af årstidernes menuer hos MMFood
Du har rig mulighed for at sætte prikken over i’et på din næste fest ved at servere en af årstidernes menuer fra os. Vi kræser ikke blot for maden, men garanterer også, at der kun bruges de bedste råvarer. Tilmed bliver maden anrettet flot og indbydende.

bottom of page