

Årstidernes menuer
Oplev MMFoods "Fine Dining" med årstidernes menuer, som virkelig passer godt til begivenheder som bryllupper, store fødselsdage eller bare enhver slags fest, hvor I vil have en menu, der går ud over det normale. Vi er kendt for at levere menuer, hvor der er ekstra opmærksomhed på jer, jeres gæster og jeres smagsløg. I kan virkelig forvente veltilberedt mad med masser af lækre smagsoplevelser.
I kan selv sammensætte jeres menu ud fra vores forslag til de forskellige årstider, eller I kan altid kontakte os, hvis der ikke er noget, der helt passer til jeres smag.
Vores koncept er, at vi er der, hvor festen sker. Vi forbereder og anretter retterne direkte for jer, så I får den samme høje kvalitet og præsentation, som vi er kendt for med vores "Fine Dining" koncept.
Hvis I har brug for det, anbefaler vi også gerne erfarne tjenere, så I kan slappe af og bare nyde aftenen sammen med jeres gæster.
Bemærk, at betalingen for tjenere ikke er inkluderet i prisen pr. kuvert.
November-Februar
Min. 20 personer - pris pr. kuvert
3 retter - 499,-
4 retter - 599,-
5 retter - 689,-
6 retter - 759,-
Alle forretter og mellemretter serveres med brød og pisket smør
FORRETTER
KARL JOHAN SVAMPE SUPPE
Trøffel, syltet bøgehatte, nøddesne, røde bær, vild timian
SPRØD KROKET AF SVINEKÆBER OG SALVIE
Jordskokkepure, ribs, friske urter, sauce af braisere lagen
LAKSETERRIN AF VARMRØGET OG BAGT LAKS
Iset farvede gulerødder, røgeost creme, vagtelæg, sprød rug, balsamico, urter
MELLEMRETTER
CARPACCIO AF RÅVILDT
Syltet løg, frissé, bagt hvidløgs creme, brombær, ristet pinjekerner, urter
STEGT TORSK
Dehydreret rødbede, grønkål, blomkålspure med brunet smør, beurre blanc, amaranth
TERRIN AF KALV OG FOIE GRAS
Abrikos, figner, frisse, miso emulsion, friske urter
GANE RENSER
CHAMPAGNE GRANITÉ
CITRON/DILD GRANITÉ
FROSSÉ
HOVEDRETTER
GLASERET KALVESPIDSBRYST
Stegt polenta med krydderurter - græskarpuré - skorzonerrod - jordskokke chips - rødvins glace
LANGTIDSSTEGT ANDEBRYST
Sprød duchesse - selleripuré - bagte løg - andesauce - friske urter
LANGTIDSSTEGT OKSEFILET
(OKSEMØRBRAD + 45 ,-).
Pommes Anna - Selleripuré - portvins løg -
sprøde jordskokker - trøffel sauce
PRE-DESSERTER
HINDBÆR GIN FIZZ
Hindbær, sorbet, citron, gin, puf
GT
Tonic, enebær, gin, agurk, citronperler, sorbet
MALLORCA
Mangosorbet, krystalliseret rosé, jordbær med mynte, brus
DESSERTER
CITRON TÆRTE I NYE KLÆDER
Lemon curd - citron kaviar - sprød marengs - biscuit - chokolade jord - jernurt
KAFFE OG KAGE
Hvid chokoladetrøffel kage med pistacie - mørk mocca creme - krystalliseret chokolade - vaniljeis med mocca - friske hindbær - skovsyre og mynte
ÆBLER OG KARAMEL
Cremet yoghurt is - friske æbler og pærer - mandel tuille - karamel - timian
CHOKOLADE OG LAKRIDS
Brownie - lakrids brud - chokolade crumble - lakrids is - havtornspuré - bronze fennikel
Marts-juni
Min. 20 personer - pris pr. kuvert
3 retter - 499,-
4 retter - 599,-
5 retter - 689,-
6 retter - 759,-
FORRETTER
HUMMER BISQUE
Skaldyrs souffle - marinerede krebsehaler - estragon olie -fynsk røgeost - friske urter
LAKSETATAR
Rørt laksetatar - dild creme - iset fennikel - rødbedeolie - safran fumet - friske urter
ASPARGES OG TRØFFEL
Grillet asparges - parmesan - trøffel - skagenskinke - skovsyre - kørvel
MELLEMRETTER
CARPACCIO
Marineret oksekød - trøffelmayo -løgspirer - brombær - feldsalat - ristet hasselnødder
STEGT KAMMUSLING (+ 25 ,-)
Ærtepuré - friske hindbær - brunet smør
SVINE BRYST
Mørt og grillet svinebryst - beluga linser - gulerod & timians puré - sauce - løg creme
ASPARGES & REJER
Syltede asparges - lune rejer med dild - sprød rug - sauce beurre blanc - friske urter
GANE RENSER
FROSSÉ
HAVTORNS GRANITÉ
BOBLER & SORBET
HOVEDRETTER
FARSERET VAGTEL
Fedtnet - Trøffel - confiteret vagtellår - selleripuré - stegte spæde gulerødder - pommes anna - hønse glace monteret med foie gras - friske urter
OKSEFILET
(OKSEMØRBRAD + 45,-)
Selleri - spæde sommer grøntsager med løvstikke - pommes anna - rødvins sauce
LAMME CULOTTE
Ærtepuré med hvidløg - løg med top - grov sprød mos - lammesauce med rosmarin
PRE - DESSERTER
"HINDBÆR GIN FIZZ"
Hindbær - sorbet - citron - gin - puf
"GT"
Tonic - enebær - gin - agurk - citronperler - sorbet
"MALLORCA"
Mangosorbet - krystalliseret rosé - jordbær med mynte - brus
DESSERTER
HVID CHOKOLADE & RABARBER
Hvid chokolade panna cotta - vanilje syltet rabarber - sprøde kys - brændt hvid chokolade - rabarber glace
BÆR & KARAMEL
Friske bær - salt crumble - karamelis - brændt marengs - sirup med koriander
GATEAU MARCEL
Karamel is - hindbær støv - flødebrud med yuzu - friske bær - hindbær puré
PASSIONS TÆRTE
Sprød mørdej - passionsfrugt creme - vanilje is - friske brombær - sprød koral - urter
Juli-Oktober
Min. 20 personer - pris pr. kuvert
3 retter - 499,-
4 retter - 599,-
5 retter - 689,-
6 retter - 759,-
Alle forretter og mellemretter serveres med brød og pisket smør
FORRETTER
RØGET KAMMUSLING
Agurk & trøffel consomme - syltet agurk - sprød skinke - jordskokke pure - friske urter
( + 25 ,-)
PLUK AF BRAISSERET KALV
Syltet kål - friske hindbær - kalveboullion - karse - shiso urter
VARM RØGET LAKS
Marineret kina radise - sprød rug - dild creme - ærteskud - rød skovsyre
CREMET JORDSKOKKESUPPE
Syltede jordskokker - trøffel - jordskokkechips - grøn olie - ribs - friske urter
MELLEMRETTER
"SVIN & SVAMPE"
Ristet svinebryst - svampesouffle - blomkåls crudité - syltede bøgehatte - morkel glace - ærteskud
TORSK & CITRUS
Torskesouffle - citroncreme - rogn - estragon emulsion - friske urter
RØRT OKSE TATAR
Tatar af dansk oksekød - karl johan mayo - chips - syltet bøgehatte - brøndkarse
GANE RENSERE
SEX ON THE BEACH
FROSSÉ
CHAMPAGNE GRANITE
HOVEDRETTER
SVINEFILET
Sprød krydret pommes duchesse - selleri creme -mini fennikel - kraftig glace af braiserelagen - trøffel - urter
KALVEFILET
(KALVEMØRBRAD + 45 kr)
Pommes Anna - ærtepure - mini gulerødder - stegte østers/kejserhatte - rødvins glace - timian
OKSEFILET
(OKSEMØRBRAD + 49 kr)
Kartoffelballontine - timians bagte farvede gulerødder - selleripuré - rødvins glace- friske urter
FARSERET PERLEHØNEBRYST
Pommes Anna - estragon - selleripuré - mini gulerødder - smør dampet porre - stegte skovsvampe - hønse fumet med morkler - ærteskud
PRE - DESSERTER
"HINDBÆR GIN FIZZ"
Hindbær - sorbet - citron - gin - puf
"GT"
Tonic - enebær - gin - agurk - citronperler - sorbet
"MALLORCA"
Mangosorbet - krystalliseret rosé - jordbær med mynte - brus
DESSERTER
”HVID CHOKOLADE CHEESECAKE”
havntorns sorbet, chokolade jord - kys - friske urter
CHOKOLADE & HINDBÆR
Chokolade trøffelkage - variation af hindbær - lakrids - flødeis
BLÅBÆR - VANILJE & OLIVEN
Danske blåbær - vanilje is - krystalliseret hvid chokolade - sort olivenpuré - økologisk olivenolie - skovsyre og mynte
