top of page
MM Foods Web18.jpg

Årstidernes menuer

Oplev MMFoods "Fine Dining" med årstidernes menuer, som virkelig passer godt til begivenheder som bryllupper, store fødselsdage eller enhver anden slags særlig begivenhed, hvor I vil have en menu, der går ud over det normale. Vi er kendt for at levere menuer, hvor der er ekstra opmærksomhed på jer, jeres gæster og jeres smagsløg. I kan forvente veltilberedt mad med masser af lækre smagsoplevelser.

 

I kan selv sammensætte jeres menu ud fra vores forslag til de forskellige årstider, eller I kan altid kontakte os, hvis der ikke er noget, der helt passer til jeres smag.

Vores koncept er, at vi er der, hvor festen sker. Vi forbereder og anretter retterne direkte for jer, så I får den samme høje kvalitet og præsentation, som vi er kendt for med vores "Fine Dining" koncept.

Hvis I har brug for det, anbefaler vi også gerne erfarne tjenere, så I kan slappe af og bare nyde aftenen sammen med jeres gæster.

Bemærk, at betalingen for tjenere ikke er inkluderet i prisen pr. kuvert.

Januar - Marts

Min. 20 personer - pris pr. kuvert

3 retter - 499,-

4 retter - 599,-

5 retter - 689,-

6 retter - 759,-

Alle forretter og mellemretter serveres med friskbagt brød

FORRETTER

HUMMERBISQUE

Kold røget laks – estragonknas – urter

 

CARPACCIO AF OKSE

Bitre salater – hasselnød emulsion – parmesan – pinjekerner – trøffel

 

BRAISERET SPRØD GRIS

Figner – syltede skalotter – morkel sauce – urter

HOVEDRETTER

 

OKSEFILET & PEBER

(Mørbrad + 45,-)

Variation af gulerod – kartoffel fondant – rødvinsgastrique – brøndkarse

 

ANDEBRYST & CITRON TIMIAN

Selleri – gulerod – kartoffel fondant – rødvinsgastrique – brøndkarse

PRE-DESSERTER

HINDBÆR GIN FIZZ

Hindbær – sorbet – citron – gin – puf

 

MALLORCA

Mango sorbet – jordbær – bobler – verbena

DESSERTER

CITRONTÆRTE I NYE KLÆDER

Lemon curd – citron caviar – mousse - sprød marengs – bisquit – chokolade – urt

 

CHOKOLADE OG NØDDER

Trøffel chokolade kage – pistacie jord – mandelflage - stikkelsbær sorbet – skovsyre

April – Maj

Min. 20 personer - pris pr. kuvert

3 retter - 499,-

4 retter - 599,-

5 retter - 689,-

6 retter - 759,-

Alle forretter og mellemretter serveres med friskbagt brød

FORRETTER

”TATAR FRITES”

Rørt oksetatar – sprød kartoffel – ramsløgs mayo – syltede grønne tomater – gammelknas

 

GRILLET TUN

Bitre salater – syltet sennepskorn – radise – syrnet mælk skilt med grøn olie

 

ASPARGES & RØGET LAKS

Smørdampet asparges – røget laks – rogn – muslinge sauce - dild

HOVEDRETTER

LANGTIDSSTEGT KALV 

(Kalvemørbrad + 35kr)

Variation af løg – kartoffel ballontine – trøffel sauce – ærteskud

 

KULMULE (+ 25kr)

Asparges – grillet palmekål – sauce blanquette dild – små kartofler – røde urter

 

FARSERET UNGHANE & PINJEKERNER

Asparges – grillet palmekål – trøffel sauce – røde urter – kartoffel ballontine

PRE - DESSERTER

CITRON & SOLBÆR

Citron sorbet – solbær consomme 

 

HAVTORN

Havtornssorbet med bobler

DESSERTER

RABARBER

Syltet rabarber stave – hvid brownie – hasselnødde is – saltcrumble -grøn skovsyre

 

KARAMEL & PÆRE

Karamelmousse – pærekompot i karamelskal – rødsyltet pære – chokostøv – citrontimian

Juni-August

Min. 20 personer - pris pr. kuvert

3 retter - 499,-

4 retter - 599,-

5 retter - 689,-

6 retter - 759,-

Alle forretter og mellemretter serveres med friskbagt brød

FORRETTER

 

KAMMUSLING (+35,-)

Røget kammusling – stegt skorzonerrod – frisee – hummercreme - nøddesmør

 

MOSAIK AF KULLER

Rimmet kuller – ærteskud – radise crudite – sauce med purløg 

 

STEGT SVINEBRYST

Røget selleri – syltet sennepskorn – trøffel sauce – vild timian

HOVEDRETTER 

 

KALV

(Kalvemørbrad +35,-)

Selleri – solbær skalotte – demi glace – nye kartofler med urter – timian

 

LAMMECULOTTE

Selleri – gulerod – sauce mættet med rosmarin – knuste kartofler – timian

 

MORKEL FARSERET VAGTEL

Selleri – gulerod – kraftig hønseglace – nye kartofler med urter – timian

PRE - DESSERTER

 

CITRON & SOLBÆR

Citron sorbet – solbær consomme 

 

HAVTORN

Havtornssorbet med bobler

DESSERTER

KOLDSKÅL OG JORDBÆR

Koldskåls panna cotta – friske jordbær – hyldeblomst sorbet – estragon – skovsyre

 

CHOKOLADE OG ÆBLER

Kraftig chokoladekage – lys æble cremoux – karamelliseret chokolade – æblesorbet – rød skovsyre

September-december

Min. 20 personer - pris pr. kuvert

3 retter - 499,-

4 retter - 599,-

5 retter - 689,-

6 retter - 759,-

Alle forretter og mellemretter serveres med friskbagt brød

FORRETTER

 

RØRT OKSE TATAR

Syltet perleløg – sprøde strimler – røget emulsion – tomat støv – urt

 

KARL JOHAN/TRØFFEL SUPPE

Sprød torsk – skalotteringe – urter 

 

RIMMET LAKS

Julesalat – rogn – urter – skaldyrs bisque

HOVEDRETTER 

 

KRONDYR (+ 20,-)

Pommes Anna – pastinak – løg – sauce med røget marv – urter

 

OKSEFILET

(Oksemørbrad + 35,,)

Pommes Anna – pastinak – løg – sauce med morkler – urter 

 

KALVEBRYST

Pommes Anna – pastinak – løg – timians sauce – urter

PRE - DESSERTER

 

CITRON & SOLBÆR

Citron sorbet – solbær consomme 

 

HAVTORN

Havtornssorbet med bobler

DESSERTER

VANILJE & BLÅBÆR

Friske blåbær – vanilje is – olivenpure - krystalliseret hvid chokolade – oliven olie – skovsyre

 

BLOMME & CHOKOLADE

Sprød mørdej – hvid chokoladecreme – syltet blommer – mandelcrust – vaniljeis med kanel

MM Foods Web18_edited.jpg
Kontakt os

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt. 

bottom of page