google51a8f7c60357d389.html Fine Dining. Årstidernes menuer. Sjælland

ÅRSTIDENS MENUER

Årstidens menuer er vores "Fine Dining", som er menuer passer virkelig godt til bryllupper, store fødselsdage eller et hvilket som helst Event, hvor i ønsker en menu der er ud over det sædvanlige. Her er vi virkelig kendt for at levere en menusammensætning, hvor der er kræs på for jer, jeres gæster og jeres smagsløg med veltilberedt mad med mange smagsindtyk. 

Gourmet mad til netop jeres Event.

 

Sammensæt selv jeres menu udfra vores forslag i de forskellige årstider, ellers tag kontakt til os hvis der ikke er noget der rammer jeres smag. 

Disse menuer er designet til at vi står, hvor festen foregår og forbereder, samt anretter retterne til jer, da det sikrer det udtryk og den kvalitet vi er kendt for med vores "Fine Dining"

Vi anbefaler også meget gerne dygtige tjenere, så i ikke skal tænke på noget hele aftenen - andet end at nyde den sammen med gæsterne. Betalingen for tjenere er ikke med i kuvert prisen.

NOVEMBER - FEBRUAR

Min. 20 personer

Alle forretter og mellemretter serveres med brød og pisket smør

FORRETTER

 

 KARL JOHAN SVAMPE SUPPE

Trøffel, syltet bøgehatte, nøddesne, røde bær, vild timian

 SPRØD KROKET AF SVINEKÆBER OG SALVIE

Jordskokkepure, ribs, friske urter, sauce af braisere lagen

 LAKSETERRIN AF VARMRØGET OG BAGT LAKS

Iset farvede gulerødder, røgeost creme, vagtelæg, sprød rug, balsamico, urter

 MELLEMRETTER 

 

 CARPACCIO AF RÅVILDT

Syltet løg, frissé, bagt hvidløgs creme, brombær, ristet pinjekerner, urter

 STEGT TORSK

Dehydreret rødbede,  grønkål, blomkålspure med brunet smør, beurre blanc, amaranth

 

TERRIN AF KALV OG FOIE GRAS

 Abrikos, figner, frisse, miso emulsion, friske urter

"GANE RENSER"

 CHAMPAGNE GRANITÉ

CITRON/DILD GRANITÉ

FROSSÉ

HOVEDRETTER

 

GLASERET KALVESPIDSBRYST

Stegt polenta med krydderurter - syltede perleløg - græskarpuré - skorzonerrod - jordskokke chips - rødvins glace

LANGTIDSSTEGT ANDEBRYST

Sprød duchesse - glaseret rødbede - selleripuré - bagte løg - andesauce - friske urter

 

LANGTIDSSTEGT OKSEFILET 

      (OKSEMØRBRAD + 29 kr).         

Pommes Anna - Selleripuré - portvins løg - brændt smør dampet porres

sprøde jordskokker - trøffel sauce

PRE-DESSERTER

  "HINDBÆR GIN FIZZ" 

Hindbær, sorbet, citron, gin, puf

 "GT" 

Tonic, enebær, gin, agurk, citronperler, sorbet

"MALLORCA"

Mangosorbet, krystalliseret rosé, jordbær med mynte, brus

DESSERTER

"CITRON TÆRTE I NYE KLÆDER"

Lemon curd - citron kaviar - sprød marengs - biscuit - chokolade jord - jernurt

"KAFFE OG KAGE"

Hvid chokoladetrøffel kage med pistacie - mørk mocca creme - krystalliseret chokolade - vaniljeis med mocca - friske hindbær - skovsyre og mynte

ÆBLER OG KARAMEL

Cremet yoghurt is - friske æbler og pærer - mandel tuille - karamel - timian

 

"CHOKOLADE OG LAKRIDS"

Brownie - lakrids brud - chokolade crumble - lakrids is - havtornspuré - bronze fennikel

3 retter - 389,- pr. kuvert

4 retter - 479,- pr. kuvert

5 retter - 569,- pr. kuvert

6 retter - 599,- pr. kuvert

MARTS-JUNI

Min. 20 personer

Alle forretter og mellemretter serveres med brød og pisket smør

FORRETTER

HUMMER BISQUE

Skaldyrs souffle - marinerede krebsehaler - estragon olie -fynsk  røgeost - friske urter 

LAKSETATAR

Rørt laksetatar - dild creme - iset fennikel - rødbedeolie - safran fumet - friske urter

ASPARGES OG TRØFFEL

Grillet asparges - parmesan - trøffel - skagenskinke - skovsyre - kørvel

MELLEMRETTER

CARPACCIO

Marineret oksekød - trøffelmayo -løgspirer - brombær - feldsalat - ristet hasselnødder

STEGT KAMMUSLING

Ærtepuré - friske hindbær - brunet smør

SVINE BRYST

Mørt og grillet svinebryst - beluga linser - gulerod & timians puré - sauce - løg creme

ASPARGES & REJER

Syltede asparges - lune rejer med dild - sprød rug - sauce beurre blanc - friske urter

GANE RENSER

FROSSÉ

HAVTORNS GRANITÉ

BOBLER & SORBET

HOVEDRETTER

FARSERET VAGTEL

Fedtnet - Trøffel - confiteret vagtellår - selleripuré - stegte spæde gulerødder - asparges - pommes anna - hønse glace monteret med foie gras - friske urter

OKSEFILET

(OKSEMØRBRAD + 29,-)

Selleri - spæde sommer grøntsager med løvstikke - smør glaserede rødbeder - pommes anna - rødvins sauce

LAMME CULOTTE

Ærtepuré med hvidløg- stegte spæde gulerødder - løg med top - grov sprød mos - lammesauce med rosmarin

PRE - DESSERTER

 "HINDBÆR GIN FIZZ"

Hindbær - sorbet - citron - gin - puf

"GT"

Tonic - enebær - gin - agurk - citronperler - sorbet

"MALLORCA"

Mangosorbet - krystalliseret rosé - jordbær med mynte - brus

DESSERTER

HVID CHOKOLADE & RABARBER

Hvid chokolade panna cotta - vanilje syltet rabarber - sprøde kys - brændt hvid chokolade - rabarber glace

BÆR & KARAMEL

Friske bær - salt/choko crumble - karamelis - brændt marengs - broken gel på jordbær - sirup med koriander

GATEAU MARCEL

Karamel is - hindbær støv - flødebrud med yuzu - friske bær - hindbær puré

PASSIONS TÆRTE

Sprød mørdej - passionsfrugt creme - vanilje is - friske brombær - sprød koral - urter

3 retter - 389,- pr. kuvert

4 retter - 479,- pr. kuvert

5 retter - 569,- pr. kuvert

6 retter - 599,- pr. kuvert

JULI-OKTOBER

Min. 20 personer

Alle forretter og mellemretter serveres med brød og pisket smør

 

FORRETTER

 

RØGET KAMMUSLING

Agurk & trøffel consomme - syltet agurk - sprød skinke - jordskokke pure - friske urter

PLUK AF BRAISSERET KALV

Syltet kål - friske hindbær - kalveboullion - karse - shiso urter

VARM RØGET LAKS

Marineret kina radise - sprød rug - dild creme - ærteskud - rød skovsyre

CREMET JORDSKOKKESUPPE

Syltede jordskokker - trøffel - jordskokkechips - grøn olie - ribs - friske urter

MELLEMRETTER

 

"SVIN & SVAMPE"

Ristet svinebryst - svampesouffle - blomkåls crudité - syltede bøgehatte - morkel glace - ærteskud

TORSK & CITRUS

Torskesouffle - citroncreme - rogn - estragon emulsion - friske urter 

RØRT OKSE TATAR

 Tatar af dansk oksekød - karl johan mayo - chips - syltet bøgehatte - brøndkarse

GANE RENSERE

SEX ON THE BEACH

FROSSÉ

CHAMPAGNE GRANITE

HOVEDRETTER 

 

 SVINEBRYST

Sprød krydret pommes duchesse - glaseret rødbeder - selleri creme -mini fennikel -  kraftig glace af braiserelagen - trøffel - urter

 

KALVEFILET

(KALVEMØRBRAD + 35 kr)

Pommes Anna - ærtepure - mini gulerødder - stegte østers/kejserhatte  - rødvins glace - timian

OKSEFILET

(OKSEMØRBRAD + 29 kr)

Kartoffelballontine - timians bagte farvede gulerødder - selleripuré - glaseret løg - rødvins glace- friske urter 

FARSERET PERLEHØNEBRYST

Pommes Anna - estragon - selleripuré - mini gulerødder - smør dampet porre - stegte skovsvampe - hønse fumet med morkler - ærteskud

PRE - DESSERTER

 

 "HINDBÆR GIN FIZZ"

Hindbær - sorbet - citron - gin - puf

"GT"

Tonic - enebær - gin - agurk - citronperler - sorbet

"MALLORCA"

Mangosorbet - krystalliseret rosé - jordbær med mynte - brus

DESSERTER

”HVID CHKOLADE CHEESECAKE”

havntorns sorbet, chokolade jord - kys - friske urter

CHOKOLADE & HINDBÆR

Chokolade trøffelkage - variation af hindbær - lakrids - flødeis 

 

BLÅBÆR - VANILJE & OLIVEN 

Danske blåbær - vanilje is - krystalliseret hvid chokolade - sort olivenpuré - økologisk olivenolie - skovsyre og mynte

3 retter - 389,- pr. kuvert

4 retter - 479,- pr. kuvert

5 retter - 569,- pr. kuvert

6 retter - 599,- pr. kuvert

Har du fundet menuen til dit arrangement? 

Elite_Maerkat_300.jpg
OM MMFOOD
Morten & Morten er kokkene
bag MMFood, og de arbejder for at levere mad ud af huset frokost ordninger & fine dining
lavet med de bedste råvarer og 
med kvalitet og smag i højsædet

EVENTS & FINE DINING

Bryllupsmenu

Årstidernes menuer

KONTAKT

Vestergade 1

4130 Viby Sjælland

info@mmfood.dk

Tlf. 22464230

Tlf. 31329926

  • Facebook
  • Instagram

MM Food kan oplyse og vejlede om allegener