Årstidernes menuer
Oplev MMFoods "Fine Dining" med årstidernes menuer, som virkelig passer godt til begivenheder som bryllupper, store fødselsdage eller enhver anden slags særlig begivenhed, hvor I vil have en menu, der går ud over det normale. Vi er kendt for at levere menuer, hvor der er ekstra opmærksomhed på jer, jeres gæster og jeres smagsløg. I kan forvente veltilberedt mad med masser af lækre smagsoplevelser.
I kan selv sammensætte jeres menu ud fra vores forslag til de forskellige årstider, eller I kan altid kontakte os, hvis der ikke er noget, der helt passer til jeres smag.
Vores koncept er, at vi er der, hvor festen sker. Vi forbereder og anretter retterne direkte for jer, så I får den samme høje kvalitet og præsentation, som vi er kendt for med vores "Fine Dining" koncept.
Hvis I har brug for det, anbefaler vi også gerne erfarne tjenere, så I kan slappe af og bare nyde aftenen sammen med jeres gæster.
Bemærk, at betalingen for tjenere ikke er inkluderet i prisen pr. kuvert.
Januar - Marts
Min. 20 personer - pris pr. kuvert
3 retter - 499,-
4 retter - 599,-
5 retter - 689,-
6 retter - 759,-
Alle forretter og mellemretter serveres med friskbagt brød
FORRETTER
HUMMERBISQUE
Kold røget laks – estragonknas – urter
CARPACCIO AF OKSE
Bitre salater – hasselnød emulsion – parmesan – pinjekerner – trøffel
BRAISERET SPRØD GRIS
Figner – syltede skalotter – morkel sauce – urter
HOVEDRETTER
OKSEFILET & PEBER
(Mørbrad + 45,-)
Variation af gulerod – kartoffel fondant – rødvinsgastrique – brøndkarse
ANDEBRYST & CITRON TIMIAN
Selleri – gulerod – kartoffel fondant – rødvinsgastrique – brøndkarse
PRE-DESSERTER
HINDBÆR GIN FIZZ
Hindbær – sorbet – citron – gin – puf
MALLORCA
Mango sorbet – jordbær – bobler – verbena
DESSERTER
CITRONTÆRTE I NYE KLÆDER
Lemon curd – citron caviar – mousse - sprød marengs – bisquit – chokolade – urt
CHOKOLADE OG NØDDER
Trøffel chokolade kage – pistacie jord – mandelflage - stikkelsbær sorbet – skovsyre
April – Maj
Min. 20 personer - pris pr. kuvert
3 retter - 499,-
4 retter - 599,-
5 retter - 689,-
6 retter - 759,-
Alle forretter og mellemretter serveres med friskbagt brød
FORRETTER
”TATAR FRITES”
Rørt oksetatar – sprød kartoffel – ramsløgs mayo – syltede grønne tomater – gammelknas
GRILLET TUN
Bitre salater – syltet sennepskorn – radise – syrnet mælk skilt med grøn olie
ASPARGES & RØGET LAKS
Smørdampet asparges – røget laks – rogn – muslinge sauce - dild
HOVEDRETTER
LANGTIDSSTEGT KALV
(Kalvemørbrad + 35kr)
Variation af løg – kartoffel ballontine – trøffel sauce – ærteskud
KULMULE (+ 25kr)
Asparges – grillet palmekål – sauce blanquette dild – små kartofler – røde urter
FARSERET UNGHANE & PINJEKERNER
Asparges – grillet palmekål – trøffel sauce – røde urter – kartoffel ballontine
PRE - DESSERTER
CITRON & SOLBÆR
Citron sorbet – solbær consomme
HAVTORN
Havtornssorbet med bobler
DESSERTER
RABARBER
Syltet rabarber stave – hvid brownie – hasselnødde is – saltcrumble -grøn skovsyre
KARAMEL & PÆRE
Karamelmousse – pærekompot i karamelskal – rødsyltet pære – chokostøv – citrontimian
Juni-August
Min. 20 personer - pris pr. kuvert
3 retter - 499,-
4 retter - 599,-
5 retter - 689,-
6 retter - 759,-
Alle forretter og mellemretter serveres med friskbagt brød
FORRETTER
KAMMUSLING (+35,-)
Røget kammusling – stegt skorzonerrod – frisee – hummercreme - nøddesmør
MOSAIK AF KULLER
Rimmet kuller – ærteskud – radise crudite – sauce med purløg
STEGT SVINEBRYST
Røget selleri – syltet sennepskorn – trøffel sauce – vild timian
HOVEDRETTER
KALV
(Kalvemørbrad +35,-)
Selleri – solbær skalotte – demi glace – nye kartofler med urter – timian
LAMMECULOTTE
Selleri – gulerod – sauce mættet med rosmarin – knuste kartofler – timian
MORKEL FARSERET VAGTEL
Selleri – gulerod – kraftig hønseglace – nye kartofler med urter – timian
PRE - DESSERTER
CITRON & SOLBÆR
Citron sorbet – solbær consomme
HAVTORN
Havtornssorbet med bobler
DESSERTER
KOLDSKÅL OG JORDBÆR
Koldskåls panna cotta – friske jordbær – hyldeblomst sorbet – estragon – skovsyre
CHOKOLADE OG ÆBLER
Kraftig chokoladekage – lys æble cremoux – karamelliseret chokolade – æblesorbet – rød skovsyre
September-December
Min. 20 personer - pris pr. kuvert
3 retter - 499,-
4 retter - 599,-
5 retter - 689,-
6 retter - 759,-
Alle forretter og mellemretter serveres med friskbagt brød
FORRETTER
RØRT OKSE TATAR
Syltet perleløg – sprøde strimler – røget emulsion – tomat støv – urt
KARL JOHAN/TRØFFEL SUPPE
Sprød torsk – skalotteringe – urter
RIMMET LAKS
Julesalat – rogn – urter – skaldyrs bisque
HOVEDRETTER
KRONDYR (+ 20,-)
Pommes Anna – pastinak – løg – sauce med røget marv – urter
OKSEFILET
(Oksemørbrad + 35,,)
Pommes Anna – pastinak – løg – sauce med morkler – urter
KALVEBRYST
Pommes Anna – pastinak – løg – timians sauce – urter
PRE - DESSERTER
CITRON & SOLBÆR
Citron sorbet – solbær consomme
HAVTORN
Havtornssorbet med bobler
DESSERTER
VANILJE & BLÅBÆR
Friske blåbær – vanilje is – olivenpure - krystalliseret hvid chokolade – oliven olie – skovsyre
BLOMME & CHOKOLADE
Sprød mørdej – hvid chokoladecreme – syltet blommer – mandelcrust – vaniljeis med kanel