top of page
MM Foods Web32.jpg

Vi forstår vigtigheden i at skabe en unik madoplevelse, der går ud over blot at tilfredsstille sulten.

Vi ønsker at skabe minder, der varer ved, og som får vores kunder til at vende tilbage igen og igen.  Vi arbejder for at skabe madoplevelser, hvor hver eneste bid er en smagsmæssig fornøjelse og en hyldest til kvalitet. Vi sætter en ære i at designe menuer, der kombinerer kreativitet og innovation med traditionelle smagskombinationer. Vores retter er nøje sammensat med øje for æstetik, tekstur og harmoniske smagsoplevelser

MM Foods Web30_edited_edited.jpg

Morten Kronborg, en dygtig kok med erfaring siden 2008, udlært på Store Børs på Roskilde Havn. Efter at have udforsket København og arbejdet på forskellige steder, vendte han tilbage til Roskilde med værdifulde erfaringer.

 

Han har arbejdet på anerkendte restauranter som sous eller chefkok, herunder Store Børs, Rådhuskælderen, Restaurant Julian på Nationalmuseet, Bistro Local, Restaurant G og medvirket til opstarten af Florentz i Roskilde.

Mortens store passion er at imødekomme forventninger og at være en fremragende vært. Han værdsætter den personlige kontakt med kunderne og stræber efter at opnå tilfredshed for alle parter. Knoldselleri er favorit ingrediensen - lækker at arbejde med, dufter skønt og smager formidabelt i utallige retter.

 

Morten er især glad for at lave saucer og bruge tid på at koge ben ind, arbejde videre med vin, der nedkoges, afskummes og reduceres.

Morten Kronborg

MM Foods Web28_edited_edited_edited.jpg

Morten Dybro Jakobsen

Morten Dybro Jakobsen har været i branchen siden 2005 og blev udlært på Restaurant Sankt Gertruds Kloster i København. Efter endt læretid arbejdede han i flere år i København, inden han søgte mod Roskilde på grund af etablering af familie. Han har arbejdet på anerkendte steder som Sankt Gertruds Kloster, Færgekroen i Tivoli, Restaurant Nytorv, Osted Kro, Florentz og FN-bygningen i Nordhavn. Siden 2012 har hans primære roller været som souschef og køkkenchef.

Morten elsker den personlige kontakt med kunderne, og følelsen af at leve op til eller overgå folks forventninger driver ham i høj grad. At skabe gastronomiske og mindeværdige oplevelser for gæsterne er utvivlsomt hans passion.

Han nyder processen med at omsætte kreative smagskombinationer og retternes udseende til en færdig tallerken. Det visuelle element i en ret har også stor betydning for ham.

 

Morten har en særlig forkærlighed for at arbejde med fennikel på grund af dets fantastiske smag og duften af lakrids og dild. Fennikel kan anvendes i alt fra forretter og hovedretter til salater og desserter som is eller syltet.

Udover dette har han en passion for at arbejde med fisk og skaldyr, da disse råvarer giver mulighed for at tilføje personlige præferencer. Særligt at røge forskellige typer fisk og skaldyr har hans interesse.

Hvis der er én yderligere ting, der virkelig fanger ham, er det muligheden for at fordybe sig i dessertverdenen, finjustere opskrifter og udforske forskellige tilberedningsprocesser.

Vi arbejder hårdt for at være din foretrukne leverandør af mad – hvad end det gælder fine dining, en uformel frokost eller en festlig fødselsdag. Vi sætter en ære i at forkæle dig og dine gæster med store madoplevelser, der gør både øjne og smagsløg glade. 

Du kan smage i vores mad, at vi kun bruger de bedste råvarer. Vi håndplukker sæsonens grøntsager, som er produceret med omhu og omtanke, og vi prioriterer at bruge danske og økologiske varer. 

Vi står for kreative retter og overraskende smagssammensætninger, og vi udvikler hele tiden nye, spændende menuer. Personligt elsker vi at arbejde med råvarer som skaldyr, bær, fennikel, knoldselleri og friske urter, som har mange anvendelsesmuligheder og sætter trumf på smagen. 

Men det er dig, der bestemmer, hvad der skal stå på menukortet. Sammen med dig skaber vi en personlig menu, der inviterer netop dine smagsløg til en fest af smagsindtryk.

Vi ser frem til at lave mad til dig!

MM Foods Web17.jpg

REFERENCER

sydbank.png
flexevent.jpeg
xxneholm-med-tyr-og-payoff_fritlagt_2-1024x644.png
fcroskilde.png
prindsen (1).png

Vi leverer mad til alle slags events, for både større og mindre kunder. Her kan du se et udpluk af de virksomheder vi igennem årene har haft fornøjelsen af at levere mad og frokostordninger til. 

sweco.png
spar nord.png
SAP_logo_enfold.png
Novo_Nordisk_-_Logo.svg.png
byvåben_nyt-navnetræk1.jpeg
logo_hbkoge_cmyk-1-1.png
gotoevents.png
det_kongelige_akademi_-_logo_-_bred_300_dpi-_.jpeg
køge.png
grant-thornton-vector-logo.png
troels hansen aps.jpeg
saabys.png
agendagroup.png
teamrengøring.png
danelec-logo.png
MM Foods Web17.jpg

Tøv ikke med at kontakte os! Klik på knappen herunder, udfyld formularen og så vender vi retur så hurtigt som muligt. 

Har du spørgsmål?

bottom of page