google51a8f7c60357d389.html
top of page
mmfoodprofil_edited.jpg

MMFOOD leverer mad ud af huset, hvor maden og menuerne er sæsonbetonet, lavet ud fra de bedste råvarer og med stor faglig stolthed - alt dette garanterer mad af bedste kvalitet og hvor alle smagsløg får en fest.

Vi laver mad til alle former for arrangementer, og er altid lydhør overfor hvad vi kan gøre for netop jer. 

Vi leverer brunch, buffeter, frokostbuffeter, mad til fødselsdage, konfirmationer, barnedåb, svendegilde, bryllup, julefrokost, nytårsaften og firmafester. 

Vi tilbyder også at lave maden "on location" - om det er forsamlingshuse, festsale, arbejdsplads eller i jeres private hjem, klik ind på "EVENT & FINE DINING" og se hvad vi evt kan tilbyde her, ellers så lad os høre jeres ønsker-

Så lige meget hvilken form for fest eller sammenkost i har planlagt, så lad MMFOOD stå for maden velvidende at i får leveret lækker og velsmagende mad. 

Vi leverer på Sjælland - og ved større arrangementer med "fine dining" leverer vi også på Fyn og Ø'erne

HQ2A4487_web.jpg

Vi arbejder hårdt for at være din foretrukne leverandør af mad – hvad end det gælder fine dining, en uformel frokost eller en festlig fødselsdag. Vi sætter en ære i at forkæle dig og dine gæster med store madoplevelser, der gør både øjne og smagsløg glade. 

Du kan smage i vores mad, at vi kun bruger de bedste råvarer. Vi håndplukker sæsonens grøntsager, som er produceret med omhu og omtanke, og vi prioriterer at bruge danske og økologiske varer. 

Vi står for kreative retter og overraskende smagssammensætninger, og vi udvikler hele tiden nye, spændende menuer. Personligt elsker vi at arbejde med råvarer som skaldyr, bær, fennikel, knoldselleri og friske urter, som har mange anvendelsesmuligheder og sætter trumf på smagen. 

Men det er dig, der bestemmer, hvad der skal stå på menukortet. Sammen med dig skaber vi en personlig menu, der inviterer netop dine smagsløg til en fest af smagsindtryk.

Vi ser frem til at lave mad til dig!

  • Facebook
  • Instagram
Kontakt os

Tak for din indsendelse!

bottom of page