

Årstidernes menuer
Oplev MMFoods "Fine Dining" med årstidernes menuer, som virkelig passer godt til begivenheder som bryllupper, store fødselsdage eller bare enhver slags fest, hvor I vil have en menu, der går ud over det normale. Vi er kendt for at levere menuer, hvor der er ekstra opmærksomhed på jer, jeres gæster og jeres smagsløg. I kan virkelig forvente veltilberedt mad med masser af lækre smagsoplevelser.
I kan selv sammensætte jeres menu ud fra vores forslag til de forskellige årstider, eller I kan altid kontakte os, hvis der ikke er noget, der helt passer til jeres smag.
Vores koncept er, at vi er der, hvor festen sker. Vi forbereder og anretter retterne direkte for jer, så I får den samme høje kvalitet og præsentation, som vi er kendt for med vores "Fine Dining" koncept.
Hvis I har brug for det, anbefaler vi også gerne erfarne tjenere, så I kan slappe af og bare nyde aftenen sammen med jeres gæster.
Bemærk, at betalingen for tjenere ikke er inkluderet i prisen pr. kuvert.
November-Februar
Min. 20 personer - pris pr. kuvert
3 retter - 499,-
4 retter - 599,-
5 retter - 689,-
6 retter - 759,-
Alle forretter og mellemretter serveres med brød og pisket smør
FORRETTER
KARL JOHAN SVAMPE SUPPE
Trøffel, syltet bøgehatte, nøddesne, røde bær, vild timian
SPRØD KROKET AF SVINEKÆBER OG SALVIE
Jordskokkepure, ribs, friske urter, sauce af braisere lagen
LAKSETERRIN AF VARMRØGET OG BAGT LAKS
Iset farvede gulerødder, røgeost creme, vagtelæg, sprød rug, balsamico, urter
MELLEMRETTER
CARPACCIO AF RÅVILDT
Syltet løg, frissé, bagt hvidløgs creme, brombær, ristet pinjekerner, urter
STEGT TORSK
Dehydreret rødbede, grønkål, blomkålspure med brunet smør, beurre blanc, amaranth
TERRIN AF KALV OG FOIE GRAS
Abrikos, figner, frisse, miso emulsion, friske urter
GANE RENSER
CHAMPAGNE GRANITÉ
CITRON/DILD GRANITÉ
FROSSÉ
HOVEDRETTER
GLASERET KALVESPIDSBRYST
Stegt polenta med krydderurter - græskarpuré - skorzonerrod - jordskokke chips - rødvins glace
LANGTIDSSTEGT ANDEBRYST
Sprød duchesse - selleripuré - bagte løg - andesauce - friske urter
LANGTIDSSTEGT OKSEFILET
(OKSEMØRBRAD + 45 ,-).
Pommes Anna - Selleripuré - portvins løg -
sprøde jordskokker - trøffel sauce
PRE-DESSERTER
HINDBÆR GIN FIZZ
Hindbær, sorbet, citron, gin, puf
GT
Tonic, enebær, gin, agurk, citronperler, sorbet
MALLORCA
Mangosorbet, krystalliseret rosé, jordbær med mynte, brus
DESSERTER
CITRON TÆRTE I NYE KLÆDER
Lemon curd - citron kaviar - sprød marengs - biscuit - chokolade jord - jernurt
KAFFE OG KAGE
Hvid chokoladetrøffel kage med pistacie - mørk mocca creme - krystalliseret chokolade - vaniljeis med mocca - friske hindbær - skovsyre og mynte
ÆBLER OG KARAMEL
Cremet yoghurt is - friske æbler og pærer - mandel tuille - karamel - timian
CHOKOLADE OG LAKRIDS
Brownie - lakrids brud - chokolade crumble - lakrids is - havtornspuré - bronze fennikel
