

Årstidernes menuer
Oplev MMFoods "Fine Dining" med årstidernes menuer, som virkelig passer godt til begivenheder som bryllupper, store fødselsdage eller bare enhver slags fest, hvor I vil have en menu, der går ud over det normale. Vi er kendt for at levere menuer, hvor der er ekstra opmærksomhed på jer, jeres gæster og jeres smagsløg. I kan virkelig forvente veltilberedt mad med masser af lækre smagsoplevelser.
I kan selv sammensætte jeres menu ud fra vores forslag til de forskellige årstider, eller I kan altid kontakte os, hvis der ikke er noget, der helt passer til jeres smag.
Vores koncept er, at vi er der, hvor festen sker. Vi forbereder og anretter retterne direkte for jer, så I får den samme høje kvalitet og præsentation, som vi er kendt for med vores "Fine Dining" koncept.
Hvis I har brug for det, anbefaler vi også gerne erfarne tjenere, så I kan slappe af og bare nyde aftenen sammen med jeres gæster.
Bemærk, at betalingen for tjenere ikke er inkluderet i prisen pr. kuvert.
Juli-Oktober
Min. 20 personer - pris pr. kuvert
3 retter - 499,-
4 retter - 599,-
5 retter - 689,-
6 retter - 759,-
Alle forretter og mellemretter serveres med brød og pisket smør
FORRETTER
RØGET KAMMUSLING
Agurk & trøffel consomme - syltet agurk - sprød skinke - jordskokke pure - friske urter
( + 25 ,-)
PLUK AF BRAISSERET KALV
Syltet kål - friske hindbær - kalveboullion - karse - shiso urter
VARM RØGET LAKS
Marineret kina radise - sprød rug - dild creme - ærteskud - rød skovsyre
CREMET JORDSKOKKESUPPE
Syltede jordskokker - trøffel - jordskokkechips - grøn olie - ribs - friske urter
MELLEMRETTER
"SVIN & SVAMPE"
Ristet svinebryst - svampesouffle - blomkåls crudité - syltede bøgehatte - morkel glace - ærteskud
TORSK & CITRUS
Torskesouffle - citroncreme - rogn - estragon emulsion - friske urter
RØRT OKSE TATAR
Tatar af dansk oksekød - karl johan mayo - chips - syltet bøgehatte - brøndkarse
GANE RENSERE
SEX ON THE BEACH
FROSSÉ
CHAMPAGNE GRANITE
HOVEDRETTER
SVINEFILET
Sprød krydret pommes duchesse - selleri creme -mini fennikel - kraftig glace af braiserelagen - trøffel - urter
KALVEFILET
(KALVEMØRBRAD + 45 kr)
Pommes Anna - ærtepure - mini gulerødder - stegte østers/kejserhatte - rødvins glace - timian
OKSEFILET
(OKSEMØRBRAD + 49 kr)
Kartoffelballontine - timians bagte farvede gulerødder - selleripuré - rødvins glace- friske urter
FARSERET PERLEHØNEBRYST
Pommes Anna - estragon - selleripuré - mini gulerødder - smør dampet porre - stegte skovsvampe - hønse fumet med morkler - ærteskud
PRE - DESSERTER
"HINDBÆR GIN FIZZ"
Hindbær - sorbet - citron - gin - puf
"GT"
Tonic - enebær - gin - agurk - citronperler - sorbet
"MALLORCA"
Mangosorbet - krystalliseret rosé - jordbær med mynte - brus
DESSERTER
”HVID CHOKOLADE CHEESECAKE”
havntorns sorbet, chokolade jord - kys - friske urter
CHOKOLADE & HINDBÆR
Chokolade trøffelkage - variation af hindbær - lakrids - flødeis
BLÅBÆR - VANILJE & OLIVEN
Danske blåbær - vanilje is - krystalliseret hvid chokolade - sort olivenpuré - økologisk olivenolie - skovsyre og mynte
