

Årstidernes menuer
Oplev MMFoods "Fine Dining" med årstidernes menuer, som virkelig passer godt til begivenheder som bryllupper, store fødselsdage eller bare enhver slags fest, hvor I vil have en menu, der går ud over det normale. Vi er kendt for at levere menuer, hvor der er ekstra opmærksomhed på jer, jeres gæster og jeres smagsløg. I kan virkelig forvente veltilberedt mad med masser af lækre smagsoplevelser.
I kan selv sammensætte jeres menu ud fra vores forslag til de forskellige årstider, eller I kan altid kontakte os, hvis der ikke er noget, der helt passer til jeres smag.
Vores koncept er, at vi er der, hvor festen sker. Vi forbereder og anretter retterne direkte for jer, så I får den samme høje kvalitet og præsentation, som vi er kendt for med vores "Fine Dining" koncept.
Hvis I har brug for det, anbefaler vi også gerne erfarne tjenere, så I kan slappe af og bare nyde aftenen sammen med jeres gæster.
Bemærk, at betalingen for tjenere ikke er inkluderet i prisen pr. kuvert.
Marts-juni
Min. 20 personer - pris pr. kuvert
3 retter - 499,-
4 retter - 599,-
5 retter - 689,-
6 retter - 759,-
FORRETTER
HUMMER BISQUE
Skaldyrs souffle - marinerede krebsehaler - estragon olie -fynsk røgeost - friske urter
LAKSETATAR
Rørt laksetatar - dild creme - iset fennikel - rødbedeolie - safran fumet - friske urter
ASPARGES OG TRØFFEL
Grillet asparges - parmesan - trøffel - skagenskinke - skovsyre - kørvel
MELLEMRETTER
CARPACCIO
Marineret oksekød - trøffelmayo -løgspirer - brombær - feldsalat - ristet hasselnødder
STEGT KAMMUSLING (+ 25 ,-)
Ærtepuré - friske hindbær - brunet smør
SVINE BRYST
Mørt og grillet svinebryst - beluga linser - gulerod & timians puré - sauce - løg creme
ASPARGES & REJER
Syltede asparges - lune rejer med dild - sprød rug - sauce beurre blanc - friske urter
GANE RENSER
FROSSÉ
HAVTORNS GRANITÉ
BOBLER & SORBET
HOVEDRETTER
FARSERET VAGTEL
Fedtnet - Trøffel - confiteret vagtellår - selleripuré - stegte spæde gulerødder - pommes anna - hønse glace monteret med foie gras - friske urter
OKSEFILET
(OKSEMØRBRAD + 45,-)
Selleri - spæde sommer grøntsager med løvstikke - pommes anna - rødvins sauce
LAMME CULOTTE
Ærtepuré med hvidløg - løg med top - grov sprød mos - lammesauce med rosmarin
PRE - DESSERTER
"HINDBÆR GIN FIZZ"
Hindbær - sorbet - citron - gin - puf
"GT"
Tonic - enebær - gin - agurk - citronperler - sorbet
"MALLORCA"
Mangosorbet - krystalliseret rosé - jordbær med mynte - brus
DESSERTER
HVID CHOKOLADE & RABARBER
Hvid chokolade panna cotta - vanilje syltet rabarber - sprøde kys - brændt hvid chokolade - rabarber glace
BÆR & KARAMEL
Friske bær - salt crumble - karamelis - brændt marengs - sirup med koriander
GATEAU MARCEL
Karamel is - hindbær støv - flødebrud med yuzu - friske bær - hindbær puré
PASSIONS TÆRTE
Sprød mørdej - passionsfrugt creme - vanilje is - friske brombær - sprød koral - urter
